Madara Kiviča meitas dzimšanas dienā velta īpašus vārdus Andrim Kivičam (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča meitu Keitijas un Kimas mamma Madara sociālajos tīklos publiskojusi foto no vecākās atvases dzimšanas dienas ballītes, kā arī foto aprakstā veltījusi īpašus vārdus pašam Kivičam.

"Dzimšanas dienā gaviļnieku aizķert aiz rokas uz vienu bildi, ja ir tik liela jautrība, ir teju neiespējami. Tādēļ mēs krājam nevis bildes, bet atmiņas! Toties dažas lietas atzīmēt gribas un pat vajag! Paldies visiem Keitijas draudziņiem un viņu vecākiem par klātbūtni Keitijas svētkos. Paldies tiem draudziņiem, kas ir "deportēti uz laukiem", bet tik un tā apsveica! Nogurusi, bet laimīga. (..)

Paldies, protams, arī Andrim par mūsu koķeto, labsirdīgo un lielisko meitiņu! 

Un visiem, visiem sveicējiem un labu vēlētājiem! Apturiet mazliet laiku, jau 7 gadi!" - pie sirsnīgajiem kadriem raksta Madara.

Kā zināms, Andris Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi aprīļa izskaņā pameta Latviju. Pāris solījās atgriezties dzimtenē jūlija beigās, tāpēc nav apmeklējuši ne meitas izlaidumu, ne dzimšanas dienas ballīti.

Vēl pavisam nesen tapa zināms, ka Madara Kiviča par bērnu uzturlīdzekļu apmēru cīnīsies tiesas ceļā. 

Mūziķis vietnē "Facebook" publicēja tiešraides video, kur nepalika Madarai atbildi parādā. "Kāpēc jābūt drāmai? Kāpēc ir jānesas uz tiesām? (..) Es esmu aizskaitījis vairāk nekā 1000 eiro un vēl tur šādas tādas lietas izdarījis. Un neko neesmu paņēmis līdzi no iepriekšējās dzīves, ja tā drīkst izteikties. Runa ir par apmēru. Man, neviens nepaprasot, kādi ir mani ienākumi, vienkārši ieslēdz kaut kādu konkrētu summu, ar mani vispār neko nerunājot!"

Uz augšu