Vējonis pasniedz Vaikulei Cildinājuma rakstu, apmeklēs festivālu Jūrmalā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Vējonis pasniedz Laimai Vaikulei Cildinājuma rakstu
Vējonis pasniedz Laimai Vaikulei Cildinājuma rakstu Foto: publicitātes

Ceturtdien, 4. jūlijā, Laima Vaikule kopā ar producenti Elitu Mīlgrāvi tika ielūgtas uz pašreizējā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa Jūrmalas rezidenci. Tikšanās laikā estrādes dīva saņēma īpašu Prezidenta pateicību – Cildinājuma rakstu par izcilo devumu Latvijas un pasaules mūzikā.

"Paldies par jūsu izcilo devumu Latvijas un pasaules mūzikā. Jūsu spilgtā personība, radošums un profesionalitāte iedvesmo. Lai jūs vienmēr stiprina klausītāju mīlestība un atzinība," teikts Valsts prezidenta Cildinājuma rakstā. Šis prezidenta atzinības izteikšanas veids izveidots 2016. gadā, lai pateiktos par sasniegumiem valsts vai sabiedrības labā.

Savukārt Laima Vaikule sveica prezidenta kundzi Ivetu Vējoni dzimšanas dienā, dāvinot viņai suvenīrus ar festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» simboliku. Tikšanās laikā Prezidents uzsvēra Vaikules radītā festivāla nozīmi starpkultūru attiecību veidošanā un tautu draudzības veidošanā, kā arī apsprieda jaunās koncertzāles būvniecības nepieciešamību.

Tāpat kļuva zināms, ka festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala 2019» ietvaros, kas šogad atzīmē savu piecu gadu jubileju un tiek aizvadīts no 18. līdz 21. jūlijam Dzintaru koncertzālē,

prezidents apmeklēs Atklāšanas koncertu, savukārt, viņa kundze – noslēdzošo Galā koncertu.

Šajos festivāla koncertus uzstāsies tādi mākslinieki kā Inese Galante, Mario Biondi, Lolita, Makss Barskihs, Nastja Kamenskih, Bianka, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Grigorijs Ļepss, Valērijs Meladze, Valērijs Sjutkins un daudzi citi.

Pilna festivāla programma un biļetes - www.laimafestival.lv

Foto: Viesi ierodas uz “Laima Rendezvous Jūrmala” festivāla ceturto dienu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu