Par interneta hitu kļūst kādas pašmāju influenceres pozēšana ar vienu grāmatu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Par virālu hitu kļuvis vietējās influenceres Lindas Raklinskas sociālajos tīklos publicētais, kur redzams, kā viņa regulāri pozē ar vienu un to pašu grāmatu.

Vērīgākie "Twitter" lietotāji dalījušies ar vairākiem ekrānuzņēmumiem, kur Linda redzama ar grāmatu "Dvēseļu liktenis" rokās.

Tiesa, acīgākie Lindas sekotāji pamanījuši, ka šī grāmata viņas ierakstos parādās jau mēnešiem ilgi. Pie tam - fotogrāfijā, kas publicēta aprīlī, viņa ir izlasījusi vairāk nekā jūnijā. Protams, nav izslēgts, ka simpātiskā gaišmate grāmatu lasa atkārtoti. 

Pati Linda, kurai vietnē "Instagram" seko gandrīz 14 tūkstoši sekotāju, īsajos stāstiņos, kas dzēšas pēc 24 stundām, pavēstījusi, ka viņai aizvainojumu sagādā tas, ka pēc daudzu cilvēku domām grāmata viņas profilā ir kā aksesuārs, un citiem šķiet, ka viņa nevienu grāmatu nemaz nav izlasījusi.

Diskusijā iesaistījies arī Lindas līgavainis, kurš paziņojis, ka Linda katru dienu motivē simtiem cilvēku un pat par brīvu sūta grāmatas tiem, kuri nevar tās atļauties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#?

A post shared by Linda Raklinska (@lindaraklinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ir tik ļoti labi būt! ???

A post shared by Linda Raklinska (@lindaraklinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mīļie,⁣ ⁣ Apkopoto balsu skaits rāda, ka pirmā grāmata ko lasīsim kopā ir “Mūks kurš pārdeva Ferrari”, ļoti priecājos! ♥️ Daudzas meitenes kuras ir lasījušas dalījās, ka tā ir vērtīga, kāda no meitenēm to ir pat divas reizes pārlasījusi! ?? Es jau nevaru sagaidīt kad visi kopā metīsimies grāmatā! ? Dalaties savās pārdomas komentāros zemāk, ļoti vēlos zināt jūsu domas! ♥️⁣ ⁣ ✔️Tie kas jautā, vai vēl var pieteikties! Droši!! ⁣ ⁣ ✔️Sāksim lasīt kopā otrdien, līdz tam ir laiks grāmatu iegādāt!⁣ ⁣ ✔️Pirmais 15nieks, pavisam drīz jums došu ziņu!⁣ ⁣ ?? Tie kas vēlas aizdot savas grāmatas kādam, nekautrējamies, rakstam komentāros, tas taču ir tik forši, ka mēs kopā varam šādi sastrādāties! ?⁣ ⁣ ♥️ un nevaru vēlreiz nepadalīties, mēs jau esam superkomanda! ?? Neesam sākuši vēl lasīt, bet jau ir piedāvājums kur doties lasīt kad debess rādīs drūmu vaigu! Vēl reiz paldies Tev burvīgā ⁣@sailaplocina ? ⁣ P.S - bilde no arhīviem, nepaspēju šodien sevi iemūžināt. ??‍♀️? ⁣ P.P.S - rakstiju steigā, sorry par kļūdām ?⁣ P.P.P.S - ja nebūtu steigas, kļūdas tāpat būtu ?⁣

A post shared by Linda Raklinska (@lindaraklinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I do believe something very magical can happen when you read a good book.. #?

A post shared by Linda Raklinska (@lindaraklinska) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu