Galkins pēkšņi devies uz Itāliju, Pugačova daudz nebēdā un līksmo ar draugiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins kopā ar sievu Allu Pugačovu un bērniem pagājušajā nedēļā ieradās Latvijā. Tiesa, nu Galkins pēkšņi ir devies prom. 

Viņš pārsteidza sava talanta pielūdzējus Latvijā, pēkšņi publiskojot video, kurā redzams, ka atrodas Itālijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Италия. В поисках Благовеста.

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Kamēr Galkins bauda sauli un karstumu, kas mūsu valsti uz laiku pametis, viņa sieva ne tikai izklaidējusies ar draudzeni, dziedātāju Laimu Vaikuli, bet arī satikusies ar Krievijas mūziķi Igoru Nikolajevu un viņa sievu. “Lai vienmēr būtu saule, lai vienmēr būtu mēs,” šo pasēdēšanu restorānā Jūrmalā komentē primadonna.

Kā ziņots, jau 12. jūlijā koncertzālē „Dzintari” ar solo koncertu uzstāsies slavenais Maksims Galkins. Skatītājus sagaida parodijas, humoristiski skeči un dziesmas. Maksims Galkins ir viens no retajiem māksliniekiem, kas katru reizi uzstājās ar atjaunotām koncerta programmām.

Maksima Galkina koncertus nevar attiecināt uz konkrētu žanru. Tajos ir gan dziesmas un parodijas, gan dzirksteļojošs humors un sirsnīga saruna ar skatītājiem. Kad Maksims uzkāpj uz skatuves, zālē momentā iestājas prieka un svētku atmosfēra. Maksims Galkins meistarīgi un eleganti spēlējas ar skatītāju garastāvokli. Daudzus viņa monologus publika zina no galvas, taču ir gatava tos klausīties atkal un atkal. 

Maksims Galkins sasniedza milzīgu popularitāti un skatītāju atzinību rekordīsā laikā. Viens no lielākajiem viņa talantiem ir slavenību parodēšana. Aktieris apgalvo, ka viņam ļauts atdarināt jebkuru personāžu no kultūras, politikas vai jebkuras citas publiskās dzīves sfēras. Savus atdarināmos tēlus viņš atveido tik sirsnīgi un nevainīgi, ka nevienam nenāk ne prātā apvainoties. Parodējot Maksims Galkins vienmēr trāpa tieši mērķī un nevainojami atdarina izvēlēto varoņu raksturīgākās īpašības, intonāciju un mīmiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu