Jūtuberis Armands Jaunzems izjoko autobraucējus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Viens no atraktīvākajiem Latvijas jūtuberiem Armands Jaunzems jeb Armis Liepājā pārbaudīja to, cik sagatavojušies festivālam "Summer Sound" ir vietējie liepājnieki – vai viņiem ir kompānija, ar kuru braukt uz festivālu, dvielīši, dziriņas un našķīši. Kāda autobraucēju kompānija pat piekrita Armandu nogādāt festivāla teritorijā, atvēlot viņam vietu automašīnas bagāžniekā.

Pats Armands par savu amzierēšanos saka šādi: “Tu nevari būt gatavs patruļai, bet tu vari būt gatavs "Summer Sound"! Gatavojies festivālam laikus – atrodi draugus ar kuriem braukt kopā, nopērc festivāla biļetes, kamēr tās nav kļuvušas dārgākas, sapako dvielīšus un visu pārējo, kas nepieciešams divām lieliskām dienām Liepājas pludmalē!”

Festivāls "Summer Sound" iepriekš ir izziņojis čigānu panka karaļus Gogol Bordello, pasaules elektroniskās mūzikas topu līderi Sigala, lietuviešu elektroniskās mūzikas uzlēcošo zvaigzni Dynoro, nīderlandiešu DJ duetu The Him un labākās pašmāju grupas un izpildītājus – Bermudu Divstūris, The Sound Poets, Aija Andrejeva, Jānis Stībelis, ansis, Carnival Youth, Labvēlīgais tips, Laime Pilnīga, Very Cool People feat. ansis, Edavārdi un Kristīne Prauliņa, Viņa, Double Faced Eels, Makree (Live), Chris Noah, leģendāro festivāla dīdžeju Tomu Grēviņu, DJ Aspirīns, DTD, ekstravaganto apvienību Ziedu Vija, lietuviešu Jauti, Jurga un Antikvariniai Kašpirovskio Dantys un vēl citus māksliniekus. Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gadā norisināsies 9. reizi un ir neapšaubāmi kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu