Maksims Galkins jūsmo, ka “Instagram” sasniedzis 6 miljonus sekotāju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/maxgalkinru/

​Krievijas humorists, raidījumu vadītājs, aktieris un dziedātājs Maksims Galkins no īsā ceļojuma uz Itāliju ir atgriezies Jūrmalā pie sievas, Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas un abu dvīņiem tieši laikā, lai nosvinētu to, ka viņš ir sasniedzis jau 6 miljonus sekotāju sociālajā tīklā “Instagram”.

“Dārgie sekotāji, sūtām jums karstus sveicienus! Vēl pirms diviem gadiem populārākās frāzes no cilvekiem, kurus es satiku uz ielas, bija: “Es biju jūsu koncertā vai eju uz jūsu koncertu un redzēju jūs TV.” Taču tagad tās ir: “Skatos jūsu “Instagram” un eju uz jūsu koncertu!” Un tas ir lieliski! Saziņas kanāli mainās, bet saikne paliek! Un jūsu tagad ir veseli 6 miljoni, [..] Paldies par izrādīto interesi!” raksta mākslinieks, publiskojot sirsnīgu ģimenes foto no Jūrmalas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Передаём вам, дорогие подписчики, горячий привет! Ещё два года назад самые частые фразы от людей, которых я встречал на улице, были: «Был на Вашем концерте или иду на концерт и видел Вас по телевизору» Теперь же: «Смотрю Ваш Инстаграм и иду на Ваш концерт!» И это здорово: каналы общения меняются, а связь остаётся! Нас уже 6 000 000, это столько же, сколько собирают самые рейтинговые выпуски моей телепрограммы «Лучше Всех!» Спасибо за интерес!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Kā ziņots, jau 12. jūlijā koncertzālē „Dzintari” ar solokoncertu uzstāsies slavenais Maksims Galkins. Skatītājus gaida parodijas, humoristiski skeči un dziesmas. Maksims Galkins ir viens no retajiem māksliniekiem, kas katru reizi uzstājas ar atjaunotām koncerta programmām.

Maksima Galkina koncertus nevar attiecināt uz konkrētu žanru. Tajos ir gan dziesmas un parodijas, gan dzirksteļojošs humors un sirsnīga saruna ar skatītājiem. Kad Maksims uzkāpj uz skatuves, zālē momentā iestājas prieka un svētku atmosfēra. Maksims Galkins meistarīgi un eleganti spēlējas ar skatītāju garastāvokli. Daudzus viņa monologus publika zina no galvas, taču ir gatava tos klausīties atkal un atkal. 

Maksims Galkins sasniedza milzīgu popularitāti un skatītāju atzinību rekordīsā laikā. Viens no lielākajiem viņa talantiem ir slavenību parodēšana. Aktieris apgalvo, ka viņam ļauts atdarināt jebkuru personāžu no kultūras, politikas vai jebkuras citas publiskās dzīves sfēras. Savus atdarināmos tēlus viņš atveido tik sirsnīgi un nevainīgi, ka nevienam nenāk ne prātā apvainoties. Parodējot Maksims Galkins vienmēr trāpa tieši mērķī un nevainojami atdarina izvēlēto varoņu raksturīgākās īpašības, intonāciju un mīmiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu