Miks Galvanovskis ar jauno nenopietno dziesmu aicina nenožēlot savas rīcības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc vairāk kā pusotra gada pārtraukuma 21 gadu jaunais mūziķis laidis klajā singlu latviešu valodā, kas būs otrā dziesma no 23. augustā gaidāmā EP albuma. 

“Nenopietna dziesma” ir otrais albuma priekšvēstnesis un vēsta par gaidāmo dziesmu dažādību jaunajā albumā, jo pirms pāris mēnešiem izdotā dziesma “Mosties”, sadarbojoties ar pēdējā laikā atpazīstamāko brīvrunu meistaru Idus Abra, ar savu spēcīgo un nopietno vēstījumu priecēja skatītājus un klausītājus vairākos Latvijas mūzikas topos un sociālajos medijos. 

Par jauno singlu pats dziedātājs izsakās: “Pilnīgi nenopietna dziesma ar pavisam nelielu nopietnības pieskārienu. Vēlos, lai cilvēki, šo dziesmu klausoties, atcerētos par burvīgo iespēju priecāties, būt pozitīviem un nekad nenožēlot savas rīcības. Kā arī dziesmas beigās teikts - “Un, ja Tu domā, ka es cenšos Tevi pamācīt… Liecies mierā, man šito sanāca netīšām uzrakstīt.”

Albuma vērienīgā prezentācija paredzēta 23. augustā Doma Dārzā, bet plašāka informācija vēl sekos mūziķa sociālajos tīklos.

Teksta un mūzikas autors visām no gaidāmā albumā iekļautajām dziesmām ir pats dziedātājs.

Par dziesmas skanējumu parūpējies viens no Latvijas spēcīgākajiem producentiem Reinis Briģis, ar kuru dziedātājs sadarbojas jau divus gadus. Videoklipu veidojis Elvis Lācis, ar kuru Miks sadarbojās pirmo reizi.

Miks Galvanovskis pirmo reizi Latvijas mūzikā savu vārdu atzīmējis 2015. gada nogalē, būdams solists grupā "Ne citu rīt". 2016. gadā Miks uzsāka savu solo karjeru, izdodot dziesmu "Pamosties vienam", kuras videoklips ieguva ievērojamu atpazīstamību. "Supernova 2017" pusfinālists. Izdotas vairākas dziesmas latviešu un angļu valodā, sadarbojoties ar Latvijas labākajiem producentiem. Projekta "Jauno mūziķu apvienība" izveidotājs. 2018. gada 28. aprīlī,"Spīķeru koncertzāle" dziedātājs prezentēja savu debijas albumu "In Pieces”, 2019. gadā raidījumā “Supernova” pirmspēdējā kārtā iekļuva ar divām oriģināldziesmām. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu