"Prāta vētra" Liepājā pulcē 28 000 klausītāju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdienas vakarā Liepājā izskanēja viens no šīs vasaras gaidītākajiem pašmāju koncertiem - Jelgavas grupas "Prāta vētra" turnejas noslēguma koncerts. Zīmīgi, ka šis bija arī apvienības 30 gadu jubilejas koncerts. 

"Skārda bungu tūres" noslēguma koncerts bija izpārdots jau pāris mēnešus pirms paša pasākuma. Sociālo tīklu vietnēs cilvēki izmisīgi centās iegūt biļetes, kuras citi vēlējās pārdot. Grupas pārstāvji informēja, ka uz koncertu kopumā tika pārdotas 28 000 biļešu. Arī ārpus koncerta teritorijas bija neskaitāmi cilvēki, kuri koncertu vēlējās noklausīties bez maksas. 

Slaveno latviešu grupu pirms koncerta iesildīja Aija Andrejeva un apvienība "Mazais princis". 

"Prāta vētra" pēdējo reizi Liepājā spēlēja pirms trīs gadiem, kad pilsēta šādām cilvēku masām nebija gatava. Ēdināšanas uzņēmumi savus pakalpojumus pēc koncerta nespēja sniegt, taču vairāki veikali un restorāni šādus cilvēku pieplūdumu nebija gaidījuši. Šogad jau bija redzama cita aina. Lielākā daļa pilsētas restorānu pagarināja savu darba laiku, lai apkalpotu iebraucējus arī pēc pasākuma beigām. Protams, arī cenas šajā nedēļas nogalē bija augstākas nekā parasti. 

Liepājā bija jūtams pamatīgs satraukums, pateicoties vērienīgajam koncertam. Viesnīcas un viesu nami pilsētā bija izpārdoti jau labu laiku iepriekš. Pilsētas iedzīvotāji par iespaidīgām cenām izīrēja savus dzīvokļus, cenšoties iegūt peļņu uz lielā pasākuma rēķina. 

Iebraucēji, kas pilsētā ieradās piektdienas vakarā, nepiedzīvoja to, kāds bija ceļš uz Liepāju sestdien. Pamatīgi sastrēgumi sāka veidoties jau pie Grobiņas, kur cilvēkiem nācās braukt ar 30 km/h. Ierastās trīs stundas ceļā (ar automašīnu) pārvērtās daudz ilgākā "piedzīvojumā".

Kopumā pilsēta iespaidīgajam notikumam bija daudz gatavāka nekā pirms trim gadiem. "Prāta vētra" un Liepājas pilsēta saviem viesiem sagādāja brīnišķīgu nedēļas nogali, kuru veicināja arī lieliskie laikapstākļi. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu