Aivis Ceriņš atklāj, kā mainījusies viņa un Leldes ikdiena gaidību laikā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas šovbiznesa skaistākais pāris Lelde un Aivis Ceriņi nesen paziņoja, ka jau drīzumā kļūs par vecākiem pirmdzimtajam. Topošais tētis intervijā "Vakara Ziņām" pastāstīja, kā mainījusies abu ikdiena pēc bērniņa pieteikšanās. 

"Šī ir pilnīgi jauna un nepieredzēta loma gan man, gan Leldei. Mēs esam gatavi šim izaicinājumam un gaidām to," "Vakara Ziņām" atklāj Ceriņš, piebilstot, ka gan viņš, gan Lelde ir patīkami satraukti. 

Viņš stāsta, ka līdz ar bērniņa pieteikšanos ir piepildījies viss, ko pāris savulaik bija iecerējis. 

Vaicājot, kā abi gatavojas bērniņa ienākšanai ģimenei, Aivis izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ka dzīvoklī ir nokrāsojuši sienas, bet bērnu drēbīšu vai ratu pirkšanu atliks uz vēlāku laiku. 

Uz jautājumu, kā mainījušās Aivja un Leldes attiecības pēc bērniņa pieteikšanās, viņš saka: "Es par viņu tagad rūpējos. Mēs vēl vairāk rūpējamies viens par otru un cenšamies neiet lielā troksnī. (..) Galvenais, kā saka dakteris, lai ir mazāk stresa."

Atgādinām, ka pāris pēc septiņu gadu ilgām attiecībām mija gredzenus pērnā gada maijā. 

Par gaidāmo ģimenes pieaugumu pāris paziņoja sociālajos tīklos jūlija izskaņā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim” , šos vārdus Aivis man veltīja pirms 8 gadiem, kad bijām attiecību sākumā. gan toreiz, gan tagad, šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt. mums ir prieks dalīties ar šo īpašo ziņu, ka pavisam drīz #ceriņuģimene pievienosies mazs ķipariņš! )) sveiciens visām mammām, kuras ir tikpat skaistā gaidību lidojumā, kā arī sirdsmieru visiem tiem pāriem, kuri ir pacietīgā plānošanas procesā! ☁️ Lelde&Aivis #the3ofus #20nedēļas #expecting paldies @ligavam.lv par tik svarīgo mirkļu tveršanu! foto autore @lucijarosane #riverislandlatvija #ImWearingRI #pregnancy #married #baby #couplegoals

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu