Biatlonists Rastorgujevs par nozagto dārgo velosipēdu: "Dārgas mantas nevajag atstāt busiņā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pirms došanās uz Itālijas kalnu nometni pašmāju slavenajam biatlonistam tika nozagts viņa velosipēds, kura cena ir apmēram 2000 eiro.

“Foršs šorīt [27. jūlijā – red.piez.] man pārsteigums pie dzīvokļa Rīgā, Purvciemā, busam izsists aizmugurējais logs un nozagts “Focus” ritenis! Malači, kas to izdarīja, lai veicas ar tādu biznesu! [..] Ja nu kādam sanāk šādu riteni kaut kur redzēt, tad padodiet ziņu,” paziņoja sportists.

Par laimi, jau 30. jūlijā Rastorgujevam bija izdevies atrast jaunu velosipēdu, ar ko braukt Itālijā: “Novērtēju lielo atsaucību šajā situācijā un cilvēku palīdzību, jo arī buss jau šodien būs savests kārtībā un šonedēļ pēc plāna varēšu doties uz nometni Itālijā. Protams, gaidīšu ziņu no policijas, ka nozagtais ritenis ir atrasts.”

“Patīkami nav, bet pats jau arī neesmu nekāds gudrinieks – skaidrs, ka dārgas mantas nevajag atstāt busiņā,” žurnālam “Privātā Dzīve” komentēja Andrejs, piebilstot, ka tā bijusi pirmā reize, kad atstājis divriteni mašīnā, nevis ienesis dzīvoklī.

Viņš pieļāva, ka zādzība ir bijusi plānota: "Kad atbraucu no nometnes Alūksnē, ritenis bija busā. Varbūt dienā to kāds noskatīja, un tā tas arī aizgāja… Taču, paldies Dievam, visi ir sveiki un veseli, un mantas jau ir mazsvarīgas."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu