Renārs Zeltiņš, reklamējot pasākumu, sabiedējis rīdziniekus un pilsētas viesus (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

​Desmitā diennakts basketbola turnīra “Krastu mačs” gaidās tā ilggadējais vadītājs Renārs Zeltiņš nolēmis pārbaudīt rīdzinieku un pilsētas viesu piederību kādam no Daugavas krastiem. Iejūtoties Krastu patruļas kaprāļa Luda Krastiņa lomā, Zeltiņš devies Rīgas ielās, lai noskaidrotu, vai pilsētnieki gana atbildīgi izturas pret krastu identitāti.

Kā redzams video, kaprālis Krastiņš izrādījies patiesi stingrs - no viņa modrās acs nav varējuši izvairīties ne Rīgas iedzīvotāji, ne ārzemju tūristi. Lūgti uzrādīt Krasta ID, kas apliecinātu piederību labajam vai kreisajam Daugavas krastam un atļauju uzturēties pretējā krastā, neviens no uzrunātajiem šo svarīgo dokumentu uzrādīt nav spējis. Vēl vairāk - vairums aptaujāto par tādu pat nebija dzirdējuši un nevarēja sniegt ticamus paskaidrojumus par savu atrašanos Daugavas labajā krastā.

Pieķertie aizbildinājušies ar to, ka dzimuši Talsos, dzīvo “tur” vai vispār nesaprot, par ko ir runa. Tādēļ Krastu patruļas brašajam pārstāvim nācies izrakstīt ne vienu vien soda kvīti ar rīkojumu 17. augustā ierasties pie Rīgas Kongresu nama, lai bezatbildību likuma priekšā nolīdzinātu ar aizrautīgu līdzjušanu cīņai uz basketbola laukuma starp Daugavas labā un kreisā krasta basketbolistiem.

Savu piederību kādam no Daugavas krastiem varat apliecināt 17. un 18. augustā Rīgas svētku un Ostas svētku ietvaros notiekošajā diennakts basketbola turnīrā “Krastu mačs”, sekojot līdzi spēlēm, konkursiem un citiem izklaidējošiem notikumiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu