Katrīne Sauliete: Es zinu, kādas ir sajūtas, kad visa Latvija tevi "noliek" un smejas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc notikušā skandāla, kad "jūtūbere" un influencere Evelīna Pārkere pameta vadītājas amatu jaunajā realitātes šovā "Gribi kļūt slavens?", viņas vietā stājās uzņēmēja, divu meitu mamma un hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Sauliete. Intervijā "Vakara Ziņām" viņa atklāj, ko domā par radušos skandālu un kāpēc piekritusi vadīt šovu.

Kā atklāj Sauliete, šobrīd viņai ir brīvāks laiks, tāpēc, ilgi nedomājot, piekritusi kļūt par šova vadītāju. "Tas palīdz atslēgties no tā darba, ko daru ikdienā," atklāj Katrīne.

Viņai neesot traucējis arī publiskais skandāls starp šova producentiem un bijušo vadītāju. "Noskatījos šovu, bet neredzēju "baigo" skandālu. Sapratu, ka par visu šo situāciju no mušas ir uzpūsts zilonis. Mani nemulsināja nekas, kas bijis šovā iepriekš. (..) Brīnos, ka viņa [Evelīna Pārkere - red.] kritiku uztvēra tik asi, kaut arī pati darbojas interneta platformā "YouTube" jau vairākus gadus.

Internetā kritika ir tik samāksloti liela. Komentārus raksta cilvēki bez bildēm, kas baidās pateikt, kas viņi ir. To ir jāprot nošķirt.

(..) Es zinu, kādas ir sajūtas, kad visa Latvija tevi "noliek" un smejas. Bet jāatceras, ka pēc nedēļas būs atkal kāds cits, par kuru runās. Īstenībā cilvēkiem ir vienalga par tevi, galvenais kaut ko ātri pateikt un iekomentēt. Pēc tam viņi aizmirst par tevi, jo domā par savām problēmām. Ja vēlies būt slavenība, ir jābūt biezākai ādai. Jārēķinās, ka par tevi rakstīs. Jāatceras, ka mēs dzīvojam Latvijā, kurā pat vislabākajam cilvēkam viss ir slikti."

Uz augšu