TV3 laika ziņu komandai pievienojas izskatīga moderatore (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau esošajam TV3 laika ziņu moderatoram Raitim Zapackim pievienojas jauna laika ziņu vadītāja Ilona Skorobogatova, kura pirmo reizi skatītājus otrpus ekrānam uzrunāja 7. augustā.

Jaunā TV3 laika ziņu moderatore Ilona Skorobogatova ir entuziastiska un aktīva dzīves stila piekritēja. Iepriekš guvusi pieredzi ļoti dažādās jomās gan privātajā, gan valsts un nevalstiskajā sektorā, tai skaitā, ir darbojusies medijos, organizējusi pašmāju un starptautiskus pasākumus un komunikācijas kampaņas. Lai arī līdz šim darbs ar televīziju nav bijis saistīts, tomēr, pati atzīst, ka par jauno izaicinājumu – moderatores darbu – izjūt patīkamu satraukumu.

Ilonai meteoroloģija jeb laikapstākļu prognozēšana ir neatņemama ikdienas daļa, jo jau vairākus gadus viņa ir aizrāvusies ar savdabīgu hobiju – burāšanu. Ilona ir burājusi sacensībās, piedalījusies vairākos garos starptautiskos pārbraucienos, pat šķērsojusi Atlantijas okeānu. Arī ikdienā viņa pati vada nelielu jahtu.

“Lai iegūtu jahtu vadītāja apliecību, meteoroloģija ir viens no obligātiem mācību kursiem, tur arī iegūts teorētiskais pamats, savukārt, zināšanu praktiska pielietošana notiek katrreiz, vērtējot laika apstākļus pirms došanās jūrā vai esot uz ūdens.

Vēlos dalīties ar informāciju, lai skatītāji iespējami labāk var sagatavoties laika pavadīšanai ārpus mājas.

Pati esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, tāpēc ticu, ka nav slikti laikapstākļi ir tikai jāpielāgo hobijs,” tā par vēlmi informēt skatītājus stāsta Ilona Skorobogatova.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu