Mūziķis Miks Galvanovskis Vecrīgā ar ballīti nosvin mazalbuma iznākšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Valdis Krūmiņš

Augusta noslēgumā mūziķis Miks Galvanovskis pašā Vecrīgas sirdī prezentēja savu EP jeb minialbumu "No 2 līdz 5". Prezentācijas koncertā pirmo reizi klausītāju vērtējumam tika  nodotas visas jaunākās EP dziesmas, kā arī tika atskaņoti vēl pāris mūziķa zināmākie darbi. Prezentācijas koncertu iesildīja jaunā un talantīgā māksliniece Agnesse jeb Agnese Stengrevics, bet kopā ar Miku uz skatuves kāpa arī Latvijas brīvrunu karalis un hip hop mākslinieks Idus Abra, ar kuru kopā Miks izdeva pirmo EP dziesmu "Mosties".

“Šī EP skanējums ir kaut kas pilnīgi citādāks, ko klausītāji ir dzirdējuši pirms tam. Katra dziesma skan atšķirīgi, un liels nopelns par šo ir arī dziesmu producentam un aranžētājam Reinim Briģim. Lai taptu šis albums, mēs piesaistījām tiešām daudz instrumentālos mūziķus, lai dziesmu skanējumu radītu maksimāli dzīvu un baudāmu,” komentē Miks.

Bieži ir izskanējuši jautājumi arī par EP nosaukumu - "No 2 līdz 5". Ir bijuši daudzi un dažādi minējumi, bet atbilde ir tiešām vienkārša - visas no dziesmām ir uzrakstītas vairāku mēnešu laikā no 2 līdz 5 naktī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu