Atklātas slavenības, kuru privātā dzīve tiks atspoguļota jaunā šovā (1)

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 16. septembra pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks šovs "Slavenības. Bez filtra" ar trīs pavisam privātiem attiecību stāstiem par atpazīstamu personību ģimeņu priekiem, bēdām un problēmām. TV kameras ik dienu sekos līdzi viņu gaitām, tāpēc viss, kas būs redzams ekrānā, notiks “bez filtra” – tie būs īsti notikumi un patiesas emocijas. Šovs ļaus uzzināt visu par slavenību privātās dzīves noslēpumiem un gūt sen gaidītas atbildes par to, kāda patiesībā ir viņu ikdiena.

“Slavenības. Bez filtra” runās arī par sociāli nozīmīgām tēmām. Tā, piemēram, Jaroslavs Barišņikovs, kurš šobrīd kardināli mainījis vizuālo tēlu, šovā būs redzams kopā ar savu draugu Kārli un atklās līdz šim nepubliskotas detaļas par abu iepazīšanos, arī to, kāpēc viņiem ir svarīgi apprecēties.

Jaroslavs un Kārlis ļoti drosmīgi runās par savām attiecībām, satikšanos un to, kāda ir netradicionāli orientētu pāru dzīve Latvijā - šajā projektā viņi piedalās, lai parādītu, ka netradicionāli orientēti cilvēki ne ar ko neatšķiras no citiem.

Foto: publicitātes

Atraktīvā stiliste Žanna Dubska atvērs sava mājokļa durvis un plašāku sabiedrību iepazīstinās ne tikai ar savu bijušo vīru un demonstrēs, ka šobrīd izdzīvo savus “superīgākos gadus,” bet skatītājiem sniegs arī vērtīgus un praktiskus padomus - kā atbilstoši ķermeņa tipam izvēlēties piemērotāko apģērbu, kā ar sievišķīgām viltībām noslēpt trūkumus un “defektu” pārvērst par spilgtu efektu.

TV kameras būs klāt brīdī, kad Žanna vada lekcijas, sniedz stila konsultācijas slavenībām, apmeklē ballītes un publiskus pasākumus, kā arī veido populāros ierakstus savos sociālajos tīklos.

Foto: publicitātes

Magones Burkas dzīvesstāsts aktualizēs tik būtiskos jautājumus, kas uztrauc daudzas ārzemēs dzīvojošās ģimenes – kāda ir dzīve pēc atgriešanās Latvijā? Kā ģimenei, kura ārvalstīs baudījusi pārtikušu dzīvi, nodrošināt tikpat labus apstākļus arī dzimtenē? Turklāt realitātes šovs būs “gards kumosiņš” visiem Magones faniem. Tas beidzot ļaus uzzināt, kā viņa iekārtojusi savu mājokli, kādas viņai izveidojušas attiecības ar vīru, māti un citiem ģimenes locekļiem, atklās, kad dienasgaismu varētu ieraudzīt viņas grāmata, kā arī izgaismos pavisam pārsteidzošus faktus par Magones privāto dzīvi.

“Klausoties Magones Burkas dzīvesstāstu, es filmēšanas laukumā pirmoreiz raudāju,” atzīstas realitātes šova producente Sandija Miezīte un piebilst, ka ir pārliecināta - īstās dzīves scenāriji ir daudz pārsteidzošāki un interesantāki nekā režisora rakstīti seriāli.

Foto: publicitātes

Foto: ieskats šovā "Slavenības. Bez filtra"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu