Krīvēns: "Ja nebūtu "Satīna", es, visticamāk, būtu cietumā vai zārkā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju asprāšu apvienības "Singapūras satīns" dalībnieks, podkāsta "Pēdējā pilīte" veidotājs Jānis Krīvēns žurnālam "Ir" sniedzis interviju, kurā atklāj emocionāli smago laiku neilgi pirms grupas izveidošanas.

Kā intervijā atklāj Krīvēns, 2015. gadā viņam bijis izšķirošs - reperis bija iekūlies milzīgos parādos, viņam nebija ne izglītības, ne darba un kādu brīdi pat dzīvesvietas. Krīvēns neslēpj, ka viņam bijušas pat domas par pašnāvību, bet "Satīns" izvilka no krīzes.

"Ja nebūtu Satīna, es, visticamāk, būtu cietumā, zārkā vai uz kāda zvejas kuģa pie Norvēģijas. Satīna džeki, mūsu vājprātīgā uzdzīve un mūzika tajā laikā bija kā kruķis, pie kura pieturēties. Tas man bija galvenais iemesls, kādēļ no rīta izkāpt no gultas," intervijā atminas reperis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Ā N I S ?? K R Ī V Ē N S (@krivenchy) on

"Es katru dienu esmu pateicīgs visiem augstākstāvošajiem spēkiem, ka varu darīt to, kas man patīk, un ar to dzīvot, turklāt diezgan labi," stāsta Krīvēns, kurš atklāj, ka pelna iztiku ar podkāstu un darbošanos "Singapūras satīna" sastāvā. 

Kā zināms, grupa šovasar izdeva otro studijas albumu "Singapūras satīns 2: Ne jau atkal". Albumā iekļautas 17 dziesmas un četri skiti.

“Mēs pie šī esam intensīvi strādājuši pēdējo pusgadu, sākot no radošajām izbraucienu sesijām Kamčatkas pirtīs līdz virtuozām performancēm Rīgas apšaubāmākajos naktslokālos. Mēs zinājām, ka mūsu pirmais albums “Iespēja viena” uzstādīja ļoti augstu latiņu un mūsu otrais lielais studijas projekts nedrīkstēja no tā atpalikt. Mēs arī zinām, ka sabiedrībā ir tāds vispārpieņemts novērojums, ka "otrās daļas jau nav tik labas, cik pirmās", bet mums pašiem šķiet, ka šis ir viens no tiem retajiem gadījumiem, kad otrā daļa ir pat labāka par pirmo. Šis albums ir kā filmas “Shrek 2” vai “The Dark Knight”. Par triloģiju gan vēl pāragri spriest, jo leiblam jāskatās šā albuma panākumi, bet viss ir iespējams,” par albumu vēsta mākslinieki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Ā N I S ?? K R Ī V Ē N S (@krivenchy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Ā N I S ?? K R Ī V Ē N S (@krivenchy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Ā N I S ?? K R Ī V Ē N S (@krivenchy) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu