Imanta Skrastiņa sieva atklāj pirmās detaļas par vīra nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieris Imants Skrastiņš un dziedātāja Rita Trence piedalās Vairas Vīķes-Freibergas grāmatas "Trejādas saules. Mitoloģiskā Saule" un Imanta Freiberga sastādītās tautas dziesmu izlases "Laima. Mūža licējiņa" atvēršanas svētkos.
Aktieris Imants Skrastiņš un dziedātāja Rita Trence piedalās Vairas Vīķes-Freibergas grāmatas "Trejādas saules. Mitoloģiskā Saule" un Imanta Freiberga sastādītās tautas dziesmu izlases "Laima. Mūža licējiņa" atvēršanas svētkos. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ tapa zināms, ka mūžībā devies tautā mīlētais aktieris Imants Skrastiņš. Aktiera dzīvesbiedre Rita Trence izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj Imanta pēdējās dzīves dienas. 

Trence atklāj, ka vīrs mūžībā devās 9. septembrī pulksten 22.00. Viņa atminas, kā vēlajā vakara stundā zvanījis telefons un viņa saņēmusi šausminošo ziņu.

Kā vēsta "Vakara Ziņas", Skrastiņš pēdējās trīs nedēļas atradies reanimācijā un pie viņa piekļūt varējuši vien sieva, brālis un krustdēls. 

Uzkavēšanās laiks reanimācijā bijis ļoti īss, jo Imanta veselības stāvoklis bijis ļoti smags. 

Trence izdevumam atklāj, ka šobrīd vēl ir grūti aptvert notikušo. "Vēl nevaru atvadīties. Pārāk mazs laiks ir pagājis," tā Skrastiņa kundze.

Atgādinām, ka Skrastiņš devās mūžībā 78 gadu vecumā. Atvadas no tautā mīlētā aktiera notiks sestdien, 14. septembrī, Rīgas Meža kapu kapličā. 

Foto: aktieris Imants Skrastiņš

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu