"Viņš ir mans lepnums!" Anna Sedokova beidzot komentē attiecības ar Jāni Timmu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma jau vairākas nedēļas ir viens no pašmāju apspriestākajiem sportistiem - viņam piedēvēts romāns ar dziedātāju, grupas "VIA Gra" bijušo dalībnieci Annu Sedokovu. Nu beidzot pati Sedokova komentējusi izskanējušās runas par abu attiecībām. 

"Sarežģīta diena. Cik daudz mēslu par mums presē. Mēs esam ziņu topos," savu stāstāmo iesāka Sedokova. 

"Komentēt neuzskatīju par vajadzīgu, līdz brīdim, kad piezvanīja mani vecāki un apraudājās. Es lūdzu jūs neticēt tiem murgiem.

Jānis ir pats laipnākais un kārtīgākais cilvēks, kādu es jebkad esmu satikusi!

Un tā jums pateiks jebkurš cilvēks, kurš ar viņu ir pazīstams kaut no attāluma. Viņš ir valsts lepnums, savas komandas un mans lepnums! Jūs vēl paspēsiet visus notiesāt un apsūdzēt, bet laiks visu saliks savās vietās. Klausieties manas dziesmas, tajās ir atbildes. Un ejiet uz Jāņa spēlēm!" noslēpumaino ierakstu noslēdz Sedokova.

Foto: Instagram/annasedokova

Negācijas, par kurām raksta Sedokova, iespējams, varētu būt Timmas sievas Sanas apsūdzības par to, ka Jānis viņu un abu kopīgo dēlu ir centies "izlikt no mājas" un pēc iespējas ātrāk piedabūt parakstīt laulības šķiršanas dokumentus, lai varētu būt kopā ar Sedokovu. 

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja sociālajos tīklos: "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." Tiesa, attiecības ar Sedokovu Timma joprojām nav komentējis. 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И закрылась она на тринадцать замков, Чтобы душу никто не топтал. Нет, она никогда не боялась волков, Ведь страшнее не волк, а шакал… Было время, и душу открыв нараспах, Доверяла, стараясь помочь. Но как только она оставалась в слезах, Все сбегали отчаянно прочь… А она улыбалась весенним лучам, Вытирая слезу рукавом… Слабой женщине, видимо, всё по плечам… Даже быть иногда мужиком… Не скулить и не ныть, а себя отобрать У депрессии и у тоски. Жить сложнее, чем, руки скрестив, умирать. Шрамы сердца её глубоки… Эту душу сверлили обманом не раз, Подло в спину толкали, смеясь… Но алмазом всегда остаётся алмаз, Даже если испачкают в грязь… Обозлиться бы ей, стать гораздо черствей, Только сердце - котёнком слепым Также верит в любовь, в доброту и в людей, Небесам улыбаясь седым… Столько бед и проблем, вроде не до стихов… И устав от судьбы передряг, Закрывалась она на тринадцать замков, Ключ оставив снаружи… в дверях… ?Ирина Самарина-Лабиринт

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ????? ????? (@janis.timma) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu