Seriāla "Tur" aizkadrā - aktrise Ilva Centere

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilva Centere un Regnārs Vaivars
Ilva Centere un Regnārs Vaivars Foto: kadrs no filmas "TUR"

Sagaidot jaunā LMT seriāla "Tur" pirmizrādi, LMT mājas viedtelevīzija piedāvā iepazīt galvenās varones atveidotāju Ilvu Centeri seriālā un dzīvē, kā arī ielūkoties filmēšanas aizkulisēs. 

"Tur" galvenās varones Gundegas atveidotāja, aktrise Ilva Centere atzīst, ka viņai ir zināma līdzība ar apņēmīgo un mērķtiecīgo Gundegu. Seriāla režisors Uldis Cipsts piekrīt, ka Ilva ir līdzīga atveidotajam tēlam un atzīst, ka Gundega ir līdz šim gribasspēka ziņā spēcīgākais tēls, ko viņš ir filmējis. Tāpat uzzināsim, ko par saviem tēliem domā TUR aktieri Artūrs Skrastiņš, Ināra Slucka, Maija Arvena, Kārlis Kušķis un Kristīne Krūze-Hermane. 

Lasi TVNET interviju ar aktrisi šeit.

Skatītājiem būs iespēja ielūkoties unikālos kadros un intervijās no filmēšanas un montāžas procesa, kā arī iepazīties ar grima mākslinieces dienas gaitu.

Noskaties video.

Aizkadru video gaidāms īpašs eksperiments – sociālajos tīklos tiek meklēta Ilvas dubultniece, pašpārliecināta, mērķtiecīga un emocionāla 21. gadsimta sieviete. Vai 83% sakritība nozīmē arī līdzīgu raksturu un gaumi, būs iespēja noskaidrot aizkadru video stāstā.

Foto: Režisora Ulda Cipsta filmas "Tur" pirmizrāde "Apollo" kinoteātrī.

Seriāla "Tur" aizkadru stāstu sērijā kopumā būs astoņi video par tā galvenajiem varoņiem un filmēšanas aizkulisēm. Nākamajā epizodē būs iespēja uzzināt, cik reizes Artūram Skrastiņam jānokrīt, lai nofilmētu vienu ainu. "Tur" aizkadru video ir skatāmi arī LMT mājas viedtelevīzijā. 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu