"Tačka ir OK. Ir vērts pacīnīties!" Pauls Timrots testē "Gribi kļūt slavens" galveno balvu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pagājušajā nedēļā beidzot kļuva zināma "Brīvdienas TV" un 360TV šova "Gribi kļūt slavens" galvenā balva - tas ir auto Mini Cooper. Taču vēl nav noskaidrots pats svarīgākais - kurš saņems balvu - viens no šova finālistiem vai skatītājs? Noteikumi paredz, ka, ja līdz 23.septembrim, kad Youtube kanālā Brivdienas TV notiks šova fināla tiešraide, kanālam būs vismaz 20 000 abonentu, auto saņems šova uzvarētājs. Ja abonentus finālistiem savākt neizdosies, par šova balvas īpašnieku varēs kļūt jebkurš Youtube kanāla Brivdienas TV abonents. Papildus intrigai abonentu skaits līdz fināla dienai nebūs redzams.

Lai pārliecinātos par tik iekārojamās balvas tehnisko stāvokli, talkā tika aicināts pašmāju populārākais auto eksperts Pauls Timrots, kurš ar to devās izbraucienā pa Rīgas ielām. Jau iekāpjot kompaktajā auto, Timrots neslēpa, ka pie Mini Cooper stūres pēdējo reizi sēdies pirms pārdesmit gadiem – vēl tad, kad auto dizains bijis krietni citādāks kā šai auto versijai. “Šis jau ir resna cūka, salīdzinot ar to iepriekšējo. Viņā vairs nav nekā no tās taupības un minimālisma. Tā ir resna pilsētas mašīna – gana smaga, gana droša,” ar spilgtiem epitetiem neskopojās eksperts, steidzot piebilst, ka pēc viņa aplēsēm šova galvenā balva varētu būt aptuveni 4 tūkstošu eiro vērta un ka jauniešiem tā būšot tieši laikā.

“Ir vērts pacīnīties par to balvu. Tačka ir OK. Kā pirmā mašīna vispār lieliska! Jūs būsiet 82 gadus veci un mazbērni prasīs – opīt, pastāsti, kas tev bija pirmā mašīna, tu teiksi - nu tad klausies, sīkais, – agrāk es mācēju apmest kūleni un par to man iedeva auto. Un tas bija Mini,” kā allaž asprātīgs ir Timrots.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tomēr viens ir skaidrs - šova “Gribi kļūt slavens” finālisti tik viegli nepadosies un bez cīņas auto skatītājam neatdos.  Trīs no finālistiem Amuna, Laura Džeriņa un Gatis Konrāds izveidojuši klipus, kuros aicina viņus atbalstīt. Savukārt, bārmenis Edgars cienājis ar šampanieti ikvienu, kurš abonējis Briīvdienas TV kanālu.

Kā Timrots testēja auto un ko darīja dalībnieki, lai reklamētu sevi un šova balvu, skaties šeit. Pats šovs televīzijas kanālā 360TV skatāms pirmdienu vakaros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu