Sporta komplekss "333" 21. septembrī aicina uz auto treniņu dienu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sporta komplekss “333” aicina uz auto treniņu dienu, kas tiek organizēta sestdien, 21. septembrī no plkst. 14:00 līdz 20:00. Treniņu laikā būs iespēja izmantot bezmaksas laika kontroli.

Auto treniņu diena jeb Track day ir diena, kad ikviens var doties trasē ar savu auto un izbraukt ar to sportiskā režīmā.

Ko var iegūt? Iemācīties braukt sportiski, kontrolēt savu apļa laiku un vienmēr censties uzlabot personīgo rezultātu.

Trasē vienlaicīgi atrodas 6 - 8 mašīnas un trasē tās tiek laistas ar 200m distanci. Trases konfigurācija tiek mainīta vairākas reizes dienas laikā, padarot braucienus interesantākus.

Automašīnā vienlaicīgi var atrasties divi cilvēki (tikai priekšējos sēdekļos), tāpēc aicinām ņemt līdzi draugus vai ģimenes locekļus un doties trasē divatā.

Auto treniņu dienas laikā nav pieļaujama kontaktcīņa un braukšana, izmantojot drifta elementus.

Atgādinām, ka jāievēro drošība un trases lietošanas noteikumi, jo trasē nedarbojas OCTA, savukārt KASKO apdrošināšana darbojas tikai tajā gadījumā, ja tā noformēta ekstremālai braukšanai.  

Mēs aicinām lietot ķiveres (ziemas apstākļos tas būs obligāti). Šobrīd tās iespējams izīrēt sporta kompleksa “333” info centrā.

Dodoties uz trasi vajadzētu atcerēties, ka arī auto bagāžniekam ir jābūt tukšam, vai arī tajā esošajām mantām ir jābūt labi nostiprinātām.

Ikvienam dalībniekam vai līdzjutējam būs iespēja sekot līdzi rezultātiem trasē, vērojot tos “333” info centra televizorā un savā telefonā, izmantojot aplikāciju MYLAPS Speedhive.

Līdzi braucēji varēs sekot līdzi rezultātiem “333” CAFÉ televizoros – nodrošināsim iespēju iegādāties gan siltas pusdienas, gan siltus dzērienus. Paralēli darbosies arī kartingu trase un ikvienam būs iespēja izbraukt arī ar kartingiem.

Auto treniņu dienas cenas: 

1 stunda - 18 Eur (4 x 15 min sesijas) 

3 stundas – 45 Eur (12 x 15min sesijas) 

Sīkāka informācija zvanot uz “333” info centru pa tālruni 29 555 333.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu