Seriāla "Tur" aizkadrā aktieris Artūrs Skrastiņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Tur"
"Tur" Foto: LMT Straume publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā pirmizrādi piedzīvojis LMT oriģinālseriāls "Tur" par attiecībām virtuālajā un reālajā pasaulē.  LMT mājas viedtelevīzija otrajā aizkadru video sērijā piedāvā iepazīt Artūra Skrastiņa atveidoto Ēriku, kā arī ielūkoties vēl neredzētos kadros no seriāla filmēšanas un radošās komandas ikdienas. 

Artūra Skrastiņa pievienošanās radošajai komandai Ērika tēlu padarīja par vienu no dziļākajiem un interesantākajiem. Ēriks ir programmētājs, spēcīgs un piezemēts vīrietis, kurš iemīlējies savā kolēģē Gundegā, ko atveido aktrise Ilva Centere. 

"Tur" režisors Uldis Cipsts vienmēr ir vēlējies sadarboties ar Artūru Skrastiņu, un veiksmīgā kārtā aktiera darba grafiks ļāva piedalīties šajā projektā. Aizkadra intervijā Artūrs atklās, kāda ir viņa taktika, saspēlējoties ar pieredzējušiem un arī ar jaunākiem kolēģiem, kā pārvarēt filmēšanās izaicinājumus un vai viņa personībai ir jebkāda līdzība ar seriāla tēlu. 

Foto: Režisora Ulda Cipsta filmas "Tur" pirmizrāde "Apollo" kinoteātrī.

Turpinot "Tur" eksperimentu sēriju, šoreiz sociālajos tīklos tiek meklēts Artūra Skrastiņa dubultnieks. Virtuālajā vidē aktierim ir 87% vizuālā sakritība ar Mārtiņu Vilku, bet filmēšanas laukumā noskaidrosies, vai abi ir līdzīgi arī realitātē. 

Tāpat skatītāji varēs uzzināt, kāda ir režisora Ulda Cipsta dienas gaita filmēšanas procesā un vai tajā atliek arī laika kam citam ārpus seriāla. 

Seriāla aizkadru stāstu sērijā kopumā būs astoņi video par tā galvenajiem varoņiem un filmēšanas aizkulisēm. 

Skaties video:

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu