Pie skatītājiem oktobrī nonāks jauns šovs - “Četri uz koferiem” (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

​Kanālā 360TV oktobrī gaidāms jauns šovs “Četri uz koferiem” ar četrām kolorītām pašmāju slavenībām - spilgto multimākslinieku Kašeru, šarmanto dziedātāju Samantu Tīnu, stilisti Indru Salceviču un slaveno “Youtube” personību ar vairāk nekā 60 tūkstošiem sekotāju Niklāvu.

Lai arī intereses un vēlmes katram ceļotājam atšķirīgas, naudas maciņš šajā dēkā visai četrotnei būs viens, bet uzdevums vēl izaicinošāks - ceļabiedri jāpārsteidz ar patiešām neaizmirstamu izklaides programmu. Taču, ko darīt, ja iepriekšējā dienā baudīts kaviārs un šampanietis, bet nākamajā naudas pietiek vien lētākajam hostelim? Kurš notērēs visu greznās izklaidēs, atstājot jauniepazītos draugus tukšiem vēderiem, bet kurš būs izplānojis aizraujošu programmu, ko neatrast pat labākajos tūrisma ceļvežos? Un galu galā - kā sadzīvos un kopīgu valodu atradīs tik atšķirīgās personības?

Ceļojums uz Itāliju jestrajam četriniekam izvērtīsies ļoti krāšņs un neprognozējamiem notikumiem bagāts - tie aizsāksies jau lidostā, kad vienam no dalībniekiem saplīsīs kurpe, bet pēc tam vēl koferī izlīs šķidrums.

Tāpat netrūks tādi Itālijai tradicionāli piedzīvojumi kā spageti gatavošana kopā ar profesionālu itāļu pavāru un vilšanās par naktsmājām, kas fotogrāfijās izskatīsies krietni labāk kā dzīvē. Tiesa, slavenībām ne reizi vien ceļojuma laikā uzspīdēs arī necerēta veiksme - viņiem būs iespēja nakti pārlaist pavisam ekskluzīvā un greznā villā ar pasakainu skatu, kā arī karaliskos apartamentos, kur par naktsmītni parasti nākas atvadīties no vairāk nekā 500 eiro .

Pēc krāšņā, smieklu un neprognozējamu notikumu pilnā piedzīvojuma, tiks saskaitīti punkti un divi no dalībniekiem, kuri būs saņēmuši viszemāko vērtējumu, šovu pametīs. Savukārt pārējie - kopā ar jauniem ceļabiedriem, dosies citā avantūrā nu jau uz citu valsti! Kā veiksies brašajiem piedzīvojumu meklētājiem?

Vēl neredzēts ceļojuma šovs “Četri uz koferiem” jau no 5. oktobra “Piedzīvojumu sestdienās”, plkst. 21:00, kanālā 360TV.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu