Liene esot atradusies! Kivičs lūdz liepājnieku palīdzību, bet pats meklēšanā neiesaistās (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Jauns pavērsies Kiviča un Skulmes konfliktā. Kāds aculiecinieks esot redzējis Skulmi otrdienas, 24. septembra, rītā, Liepājā. Nu mūziķis vērsies pie liepājniekiem pēc palīdzības. 

Kā vietnē "Facebook" vēsta Kivičs, kāds aculiecinieks manījis Lieni kopā ar "mācītājam līdzīgu tipiņu" Liepājas tirgū "noraudājušos un neizgulējušos".

"Lūdzu, liepājnieki, mīļie, skatieties apkārt! Ejiet viņai klāt, uzrunājiet, lūdzu, viņu vai momentāli ziņojiet man," vietnē "Facebook" vēsta Kivičs. 

Kivičs jau iepriekš vēstīja, ka viņam esot aizdomas, ka Liene atrodas klosterī Liepājā. 

Tiesa, mūziķim esot "sūdīga priekšnojauta", jo abi viens bez otra nevarot izturēt pat divas stundas. "Mēs esam kopā visu laiku, viņa nav tāds partizāns, kas var sēdēt piecas vai desmit stundas ierakumos un pārbaudīt manu pacietību. Es domāju, ka viņa ir vai nu sazāļota, vai kāds viņu visu laiku mēģina piedzirdīt, vai arī viņa ir smagi psiholoģiski apstrādāta," savu versiju izsaka Kivičs. 

Uz jautājumu, kāpēc pats Kivičs nebrauc meklēt Lieni, viņš atbild: "Kur? Iet pa ielu?" Šādi izteikumi raisījuši mūziķa sekotāju sašutumu un pārmetumu gūzmu. "Ja mans mīļotais cilvēks būtu kaut kur pazudis, un un es pat zinātu kur, un man nebūtu bērnu, ko pieskatīt, un ja man būtu lieks laiks dzeršanai un gulēšanai, tad es pat nenodarbotos ar interneta muļķībām un sēstos autobusā, vilcienā un sen jau būtu tur!" - raksta kāda komentētāja.  

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu