“Jūs esat nogalinājuši to Burku, kas bija agrāk!” Sabiedrības nicinošie komentāri noved šovu zvaigzni līdz asarām (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītāji pirmdien, 30. septembrī, sagaidīja tikšanos ar populāro Magoni Burku, un arī šoreiz spraigu notikumu netrūka. 

Magone dalījās visai skarbās pārdomās pēc tam, kad interneta dzīlēs bija atradusi rakstu, kurā viņas mamma izklāstījusi savu versiju par abu nesaskaņām. Vēl vairāk – Burka ielūkojās arī raksta komentāros, kur netrūkst viņas virzienā raidītu skarbu vārdu un pārmetumu.

Tiek zākāts gan Magones izvēlētais dzīves ceļš, veselības stāvoklis, gan pārmests, kāpēc viņa atgriezusies Latvijā, nevis palikusi Anglijā vai devusies uz vīra dzimteni.

Nepamatotā kritika Magoni ne pa jokam aizvainoja un mudināja aizdomāties par to, kāpēc latvieši ir tik skarbi pret saviem tautiešiem. “Mani bērni visi ir latvieši. Es pati arī. Mums ir tikai viens lietuvietis šobrīd. Nu kāpēc tad mums būtu jābrauc vairākumam prom uz Lietuvu, ja mēs esam latvieši? Tas vispār jautājums, man liekas, nav vietā! Un tas ir aizvainojoši – kāpēc latvietis nedrīkstētu braukt uz Latviju!” ne bez rūgtuma jautāja Magone.

Viņai piekrita arī vīrs – lietuvietis Žanis: “Es esmu piekusis. Es atbraucu šeit un man likās, ka ļaudis mani pieņems, kaut vai aprunāsies. Bet te mani pat par parazītu sauc! Es cilvēkam neko neesmu nodarījis, es vienkārši esmu atbraucis. Esmu šokā! Kāpēc šajā valstī ir tāds naids?” gan par Magones mātes rīcību, gan ļaužu komentāriem sacīja Žanis.

Vīra atbalsta iedrošināta, Magone turpināja: “Vīrs man nav stulbenis. Varbūt mēs izskatāmies no malas tā, bet mēs tādi neesam. Tā ka lai viņi visi piesargās un domā turpmāk, ko kurš mums teiks. Jo nebūs tā Burka, kas bija agrāk. Tās Burkas vairs nav. Jūs paši viņu esat nogalinājuši. Es esmu bijusi gan mauka, gan šļ***, gan šizofrēniķe, un vēl tur visādi teksti. Bet neviens nekad manu pozīciju nav aizstāvējis. Es viena pati savu ceļu ar saviem bērniem esmu bridusi,” raudot sacīja Magone.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu