Pēc publiskā skandāla ar mammu Magone Burka ar ģimeni meklē jaunu dzīvesvietu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau labu laiku no ziņu virsrakstiem nepazūd Magones Burkas vārds, un dzejnieces fani STV Pirmā! raidījumā “Slavenības. Bez filtra” ar aizrautību seko līdzi šovu zvaigznes ģimenes dzīves peripetijām.

Gluži kā karsts kartupelis šobrīd ir Magones un viņas mātes attiecības, kura, lai arī pati meitu aicinājusi atgriezties no Anglijas un vēlīgi solījusi iespēju saimniekot viņas mājā, nu domas mainījusi un savu īpašumu meitai un viņas ģimenei tomēr nenovēlēšot. Turpretim Magone un viņas vīrs, lietuvietis Žanis uzstāj – viņi grib saimniekot un līdzekļus remontā ieguldīt savā mājoklī, nevis mātes īpašumā, kura nemitīgi maina domas, liekot noprast, ka ģimene var kādā dienā vispār palikt bez pajumtes.

Nu Magones mērs ir pilns un viņa gatava doties jaunas mājvietas meklējumos. Vēl vairāk – teikt ardievas Priekulei un pārvākties uz savu dzimto pusi - Gulbeni. “Es meklēju sev jaunas mājas. Un nu pēc sludinājuma esam atraduši sev piemērotu variantu gan izskata, gan materiālā izteiksmē,” klāsta Magone.

Turklāt Magone ar vīru no darba nebaidās – viņus nebiedē nedz ar zāli aizaugušais pagalms, nedz iekštelpas, kas prasās remonta. “Mums svarīgi, ka ir pamati, ka māja ir kā stabils fundaments,” savas prasības raksturo Magone. Tāpat līdzās ēkai dzejniece priecājas par apkārtnes svaigo gaisu, mežu un iespēju saimniekot pati savā zemē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu