Jānis Timma publicē foto ar jauno draudzeni (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma vietnē "Instagram" dalījies ar fanu ilgi gaidītu foto, kurā viņš redzams sadevies rokās ar savu jauno simpātiju. 

Lai arī fotogrāfijā abi ir pagriezušies ar muguru pret kameru, vērīgākie zina teikt, ka basketbolistam pie rokas ir Krievijā populārā dziedātāja, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece Anna Sedokova

Foto: instagram/janis.timma

Sieviete fotogrāfijā redzama Annai Sedokovai piederošā zīmola "LA Story" apģērbā. Tāpat sieviete regulāri dalās ar kadriem, kur ir ietērpusies treniņtērpā ar kapuci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спортивный костюм Fly Out⠀ 8.500₽⠀ XS/S/M/L⠀

A post shared by «LA Story» Los Angeles For You (@lastory_store) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вы же знаете, как я люблю собак ❤️ Не раз рассказывала о тех, кто оказался в приюте. Но сегодня речь не о них. 27 апреля с 11.00 до 19.00 Комитет ветеринарии города Москвы впервые проводит акцию к международному дню собак-проводников. Если увидите яркие шатры с названием акции «День собак-проводников» на ВДНХ, в Сокольниках, Парке Горького, на Манежной и Трубной площади, Тверском бульваре и около «Атриума», то знайте - там можно познакомиться с этими прекрасными животными. Они помогают слепым людям жить полноценной жизнью и оберегают их от травм. Кстати, как они это делают, можно почувствовать на себе. В шатрах будет работать специальная площадка с препятствиями, пройти которую можно в светонепроницаемой маске с помощью собаки-проводника. Без милоты тоже не обойдется - организаторы обещают привезти щенков разных пород, которых только начинают дрессировать. А если у вас уже есть собака, можно бесплатно проконсультироваться с ветеринаром. #комитет_ветеринарии #четвероногая_москва #комитет_ветеринарии_москва #cобака_проводник

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Sedokova publiski aizstāvējusi Timmu, sakot, ka "Jānis ir pats laipnākais un kārtīgākais cilvēks, kādu es jebkad esmu satikusi!" Tāpat viņa nesen atklāja, ka ir attiecībās, tiesa, neminot, ar ko. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu