Valters atklāj, kāpēc pārtraucis draudzību ar Mūrnieci (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Valters un Linda Mūrniece
Kristaps Valters un Linda Mūrniece Foto: instagram/kristaps_valters, lindamurniece/TVNET kolāža

Bijušais Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš līdz šim dzīvoja Francijā, nesen atgriezās Latvijā uz palikšanu. Šo pāris mēnešu laikā Kristapa Valtera vārds medijos izskanējis vairākkārt un viņam pat ticis piedēvēts romāns ar "Hotel Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci. Nu basketbolists izdevumam "Ieva" atklāj, kas patiesībā noticis starp viņu un Lindu. 

Kā izdevumam "Ieva" skaidro Valters, viņu ar Lindu Mūrnieci vienojušas tikai draudzīgas attiecības. "Linda man palīdzēja dažās lietās, es palīdzēju viņai, nekas vairāk," atklāj Valters.

Laikā, kad mediji sāka runāt par iespējamo romānu ar Mūrnieci, Kristaps bija pašķīries no mīļotās sievietes Lāsmas Jukones. "Gadu diendienā bijām kopā, līdz mūsu attiecībās kaut kas uzkārās, bijām iestrēguši un nemācējām paši no šā sastrēguma tikt ārā. Bet varbūt tā vajadzēja notikt, lai saprastu – viens otram esam dārgi un mums jābūt kopā."

Viņš turpina: "Šķirti bijām aptuveni trīs nedēļas, un pa šo laiku sapratu, ka

es bez Lāsmas nevaru,

ka viņu patiesi mīlu. Galu galā viņa kopā ar manu tēti (bijušais basketbolists, treneris Valdis Valters – red.) mani savulaik izvilka no bedres, kurā atrados vairākus mēnešus. Šīs attiecības man ir ļoti dārgas."

"Tāpēc, kad pēc īslaicīgās šķiršanās abi atkal sagājām kopā, izlēmu – lai nerastos nekādi pārpratumi manās un Lāsmas attiecībās, draudzība ar Lindu jāpārtrauc," izdevumam stāsta Kristaps.

Par Valtera un Jukones attiecībām tapa zināms 2017. gada vasarā. Kristaps bijis precējies divas reizes un ir tēvs pieciem bērniem, toties Jukoni reiz saistījušas romantiskas attiecības ar pašmāju šovmeni Renāru Zeltiņu. 

Atgādinām, ka Valters par atgriešanos uz dzīvi Latvijā paziņoja šā gada augustā.

Valters vada individuālos treniņus topošajiem basketbolistiem, kā arī uzsācis studijas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soul mates❤️? Sakabinātie?️

A post shared by Kristaps Valters (@kristaps_valters) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kas pa skatu❤️, kas pa pāri❤️ un visam bonusā vieta❤️????

A post shared by Kristaps Valters (@kristaps_valters) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu