Kristaps Valters atklāti par to, kā numeroloģija izmainījusi viņa dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/kristaps_valters/

Bijušais Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters, kura attiecības ar Lindu Mūrnieci un Lāsmu Jukoni pēdējos mēnešos daudz apspriestas dzeltenajā presē, intervijā žurnālam "Ieva" pastāstīja, ka nozīmīgus lēmumus savā dzīvē viņam palīdz pieņemt tieši numeroloģija.

"Esmu sapratis - numeroloģija ir zinātne. Ne velti mēs piedzimstam kādā ciparu kodā. Galvenokārt tā man palīdzējusi iepazīt un izprast sevi. Esmu vieninieks, un tas nozīmē – līderis. Man patīk būt uzmanības centrā, gūt panākumus.

Numeroloģija man arī sportā palīdzēja nokļūt tur, kur jānokļūst. Ar tās palīdzību iespējams noteikt ļoti daudz lietu. Pateicoties numeroloģijai, iepazinu visus savus komandas biedrus, sapratu, kā ar katru komunicēt, kā rast kontaktu, lai gūtu labāku rezultātu.

Pēdējos gados šādā veidā saturēju kolektīvu, un mums bija labi rezultāti. Vairāk uzvarējām nekā zaudējām. [..] Visiem šķiet, ka tās ir sakritības, bet patiesībā tās ir sakarības. Tiesa, no divdesmit četru līdz trīsdesmit sešu gadu vecumam man bija nulles periods. Šai periodā dzīve dod uzdevumus, kas tev jāatrisina. Viens, kas man bija jāatrisina, bija attiecības, otrs – nauda.

Nulles periodā jau noteikts – cik ieguldīsi, tik zaudēsi. Un tā arī bija. Daudz aizdevu, cilvēki ar visu naudu pazuda, pats noplenderēju…

Dzīve mums dota, nevis lai priecātos, bet lai atstrādātu to, kas noticis iepriekšējās dzīvēs. Katram jāzina savi uzdevumi un tie jāveic. Mans uzdevums pašlaik ir sports, bet noteikti nākamajā ciklā – pēc astoņiem vai desmit gadiem – man būs jau cits uzdevums," izdevumam pastāstīja sportists.

Kā jau ziņots, Kristaps Valters, kurš līdz šim dzīvoja Francijā, nesen atgriezās Latvijā uz palikšanu. Šo pāris mēnešu laikā viņam tika piedēvēts romāns ar "Hotel Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci, taču slavenība žurnālā "Ieva" skaidroja, ka abus vienojušas tikai draudzīgas attiecības. Diemžēl šīs attiecības nācies pārtraukt, atgriežoties pie mīļotās sievietes Lāsmas Jukones, kura šoruden ieguvusi permanentā grima meistares diplomu.

Par Valtera un Jukones attiecībām tapa zināms 2017. gada vasarā. Kristaps bijis precējies divas reizes un ir tēvs pieciem bērniem, toties Jukoni reiz saistījušas romantiskas attiecības ar pašmāju šovmeni Renāru Zeltiņu. 

Atgādinām, ka Valters par atgriešanos uz dzīvi Latvijā paziņoja šā gada augustā.

Valters vada individuālos treniņus topošajiem basketbolistiem, kā arī uzsācis studijas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu