"Saimniekšova" Ilmārs pēc paziņojuma par "krišanu uz kauliem" vairs nesaņem vēstules no apaļām meitenēm (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Saimnieks meklē sievu" pieprasītākais dalībnieks Ilmārs nesen televīzijā nāca klajā ar atziņu, ka "kritis uz kauliem, jo gaļu var atļauties nopirkt veikalā".  Šādi izteikumi sadusmojuši ne vienu vien sievieti un likuši līgaviņām apšaubīt Ilmāra seksuālo orientāciju. Nu saimnieks skaidro, ka viņa sacītais bijis tikai joks. 

Atgādinām, ka Ilmārs līgaviņām atklājis, ka viņam ir svarīgi, lai mīlējoties ar otro pusīti, var atstāt ieslēgtu gaismu, jo "ja gaisma jāslēdz ārā, tad svara ir par daudz". 

Nu saimnieks taisnojas, ka frāze par "krišanu uz kauliem" šovā pateikta kā joks.

"Parasti, ja pasaki, ka tev patīk slaidās, kāds uzreiz aizrāda – kāpēc skaties uz kauliem, gaļu taču arī vajag! Tādēļ šovā teicu tieši – jā, esmu kritis uz kauliem!" - "Privātajai Dzīvei" skaidro Ilmārs.

Saimnieks intervijā stāsta, ka pēc šova ir atradis otro pusīti, neatklājot, vai tā ir kāda no pārraidē iepazītajām līgaviņām. Neraugoties uz aizņemta vīrieša statusu, Ilmārs par dāmu uzmanību nevar sūdzēties. "Meitenes man vēl tagad neliek mieru. Vismaz apaļās neraksta," smejoties paziņo Ilmārs. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu