Dāvis Valdnieks atklāj, kādu lēmumu pieņēmis attiecībā uz darbu "Rīta Panorāmā" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovasar no Latvijas Televīzijas raidījuma “Rīta Panorāma” pazuda skatītāju iemīļotais un asprātīgais vadītājs Dāvis Valdnieks, kurš TV ekrānos mūs dienas sākumā izglītoja veselus piecus gadus. Tagad, oktobra vidū, viņš beidzot ir pieņēmis lēmumu par to, ko darīs tālāk.

Žurnālam "Privātā Dzīve" viņš paziņoja, ka tomēr nolēmis aiziet no "Rīta Panorāmas": "Esmu izteicis gatavību – ja "Rīta Panorāmā" atsevišķus rītus nepieciešams vīriešu kārtas vadītājs, es labprāt viņiem izpalīdzēšu. Esmu arī piekritis strādāt LTV lielo tiešraižu projektos. Pēdējos gadus esmu komentējis valsts svētku militāro parādi 11. novembra krastmalā, tādēļ, ja tas būs nepieciešams, es palīdzēšu arī šogad."

TV personība jau četrus gadus paralēli darbojas producentu kompānijā "Brīvdienas" un tagad pieņēmis izaicinājumu kļūt par "Brīvdienas TV" "Youtube" kanāla radošo direktoru.

Kā jau ziņots, sarunā ar TVNET Valdnieks pastāstīja, kāpēc radusies esošā situācija: "Jau vismaz gadu jutu, ka neceļos uz darbu ar prieku. Tas, protams, saistīts arī ar to, ka celšanās notiek ļoti agri no rīta. Bet kopumā pamazām atskārtu, ka arī mūsu pietiekami dinamiskajā darbā iestājas rutīna. Jā, ik rītu satiekam dažādus cilvēkus, runājam par problēmām un esam, tā teikt, notikumi virpulī.

Bet tad Tu saproti, ka, piemēram, par naudas trūkumu valsts budžetā runāji arī pagājušo un aizpagājušo gad. Un kaut cipari ir mainījušies, Tu pēc būtības runā to pašu un cilvēki, kas viesojas studijā, runā to pašu.

Un tas nav stāsts par to, ka nekas apkārt nemainās. Runāju tikai par savu iekšējo sajūtu, kā uztveru lietas. Un, ja jūtams, ka pienāk šāds garlaicības apvīts apnikums, turklāt, tas pieaug, laiks paņemt pauzi."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu