Kārlis Streips: "Man ir mainījušies finanšu apstākļi, un radusies nepieciešamība pārdot dzīvokli" (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pašmāju TV personība Kārlis Streips savā sociālā tīkla “Facebook” kontā paziņojis, ka grasās šķirties no sava 137 kvadrātmetrus plašā dzīvokļa Avotu ielā.

“Man ir mainījušies finanšu apstākļi, un radusies nepieciešamība pārdot dzīvokli un atrast kaut ko pieticīgāku. Dzīvoklis ir divos stāvos, kopumā septiņas istabas, pašā pilsētas centrā. Lifta mājā patlaban nav, taču par to jau labu laiku dzīvokļu īpašnieku starpā ir bijusi saruna. Gāzes katls kurināšanai un ūdens uzsildīšanai. Trīs izolētas guļamistabas. Dzīvoklis ir ierakstīts Zemes grāmatā un ir pilnībā bez apgrūtinājumiem. Apsaimniekošanas uzņēmums ir ļoti pretimnākošs. Gribētos par dzīvokli saņemt ap 140 000 eiro.

Vai ir kāds, kas to gribētu? Vai kādam ir pazīstams kāds, kas to gribētu? Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds atrastos!” raksta pašmāju slavenība.

“Dzīvoklī nepieciešams remonts, bet tas mūsu skatījumā ir labi, jo jūs to varēsiet izveidot kādu tieši jūs to vēlaties. Zvaniet un šis īpašums var kļūt jūsu. Bez starpniekiem,” norādīts sludinājumā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu