Madara Kiviča atklāj - Andris savas jaunās mīļotās pazušanas laikā atzinis, ka gribētu atpakaļ iepriekšējo dzīvi (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ir apritējis gandrīz gads kopš mūziķis un TV personība Andris Kivičs aizgāja no sievas Madaras un abām meitām, lai būtu kopā ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Šoruden intervijā žurnālam "Ieva" slavenības bijusī mīļotā, no kuras viņš joprojām nav oficiāli šķīries, pastāstīja, ka viņš izteicis vēlmi atgriezties pagātnē.

Kā atklāja Madara, viņa noteikti nevēlētos būt Lienes vietā, turklāt viņa ir laimīga, ka pavisam drīz noslēgsies šķiršanās process. Vaicāta, vai Madarai ar Andri bija tādas attiecības kā skandalozajam pārītim šobrīd, sieviete atbild noraidoši. 

"Mums bija pilnīgi citādas attiecības. Esmu šokēta par to attiecību modeli, kādu redzu šobrīd. Man liekas, ka biju kopā ar pilnīgi citu cilvēku. Tagad, kad tā meitene pēc incidenta bija pazudusi, es atkal Andrī redzēju to iepriekšējo cilvēku.

Mums bija atklātas sarunas, un es dzirdēju tos vārdus, kurus man vajadzēja dzirdēt. Visi apkārtējie ir sen teikuši, ka ar mani kopā viņš auga, bet tagad grimst. Tagad es priecājos, kad viņš pateica, ka vēlētos atpakaļ iepriekšējo dzīvi un ir noguris.

Ikdienišķi strīdi ir visiem, bet man ir lietu kārtība. Man nav nekas pret to, ka cilvēki iedzer, bet ir lietas, kur vajag režīmu un kārtību. Saprotu, ja tiek nospēlēts koncerts līdz trijiem naktī, pēc tam gribas pasēdēt un patusēt. Bet es kā sieviete, kura ir mājās ar maziem bērniem - toreiz ļoti maziem bērniem, kas bieži naktīs modās, - negribēju, lai man naktī no tusiņa zvana vīrs! Nezvani man, lūdzu! Nāc mājās normāls," paskaidroja Madara. 

Viņa izdevumam atklāja arī to, ka uzsākusi jaunas attiecības un ir laimīga.

Kā jau ziņots, septembra noslēgumā Latviju pāršalca ziņa, ka sastrīdējies Latvijas skandalozākais pāris - Andris Kivičs un Liene Skulme, kuru mīlas dēka atainota arī pašmāju realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti". Pēc notikušā dziedātāja mīļotā pazuda uz vairāk nekā nedēļu, dzenot Andri izmisumā un liekot dzeltenajai presei mēģināt šķetināt viņu attiecību nedienu līkločus. Tā kā šajā stāstā ir daudz neskaidrību, slavenības ķērās pie sava mīļākā saziņas veida ar faniem - tiešraidēm sociālajā tīklā "Facebook" - lai skaidrotu, kas noticis īstenībā.

Kivičs teju stundu garo tiešraidi sāka ar paziņojumu, ka aizvadīto nedēļu notikumi nav bijis nekāds šovs vai iestudējums. Viņš pastāstīja, ka nav melots – Lienei tiešām uzliktas septiņas šuves uz pieres pēc tam, kad sadusmojies “Bowlero” centrā un netīšām savainojis savu sirdsdāmu ar krēslu. Arī ziņas par nākamās dienas notikumiem ir patiesas – pēc iedzeršanas un strīda mūziķis vilcis ārā savu maku no Lienes somiņas un netīšām viņai iesitis. Tajā dienā Skulme esot ļoti sakreņķējusies, nonākusi ģimenes uzraudzībā, kas novedusi pie šīs apmēram 10 dienu prombūtnes no savas mūža mīlestības.

Pazušanas skandāla sākumā Liene nogādāta klosterī Liepājā. “Respektīvi ideja bija tāda, ka viņi man gribēja palīdzēt, aizveda tālu prom. [..] Es tiku uzņemta momentāli katoļu klosterī. Mani paņēma pretī divas poļu māsas, ļoti jaukas, kas runāja latviski,” skaidro Liene, piebilstot, ka viņa šajā iestādē esot bijusi ieslēgta bez telefona un sakariem ar ārpasauli. Viņai esot nodota informācija par to, ka Kivičs viņu nemeklē un pat it kā esot pārtraucis attiecības.

“Liene nezina, ka es viņu meklēju, Liene nezina, ka es filmēju šos video, Liene nezina, ka es cenšos viņu kaut kādā veidā atrast. Visiem viņas radiem telefoni atslēgti, neviens neceļ,” tā mūziķis.

“Šie te cilvēki, Lienes radinieki, domāja, ka, aizvedot maksimāli tālu vienu no otra, mūsu mīlestība varētu beigties. Es nezinu, cik stulbam, aprobežotam prātam jābūt, lai varētu kaut ko tādu izfunktierēt.”

Pēc aptuveni četrām dienām klosterī brālēns Skulmi no Liepājas bez viņas piekrišanas aizvedis uz Jelgavas psihoneiroloģisko slimnīcu "Ģintermuiža". “Ideja tāda, ka nebija kur mani izmitināt vairāk, uz Rīgu mani neved, un, kā vēlāk sapratu, esmu Jelgavas klīnikā. Un es domāju, ka tas ir rehabilitācijas centrs. Man piedāvāja palikt tur vienu nakti. Un kas tieši tas par rehabilitācijas centru, arī to neko nezināju. Nu, viss tālāk notika ļoti brīnišķīgi, kā saka, man galva aizgāja pilnīgi kosmosā. [..] Es sapratu, ka esmu ielikta trakomājā. Es esmu apvainojusies ārprātīgi. Es esmu pateicīga, ka man visi palīdzējāt, mīļie radi, bet kamon,” tiešraidē informēja Liene.

Kivičs, kurš Lienes prombūtnē ne tikai intensīvi lietojis alkoholu, bet arī piedzīvojis problēmas ar sirdi un nogādāts Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā, savas izredzētās ģimenei veltīja daudz skarbu vārdu: “Visai tai dzimtai, rodņai, es varu pateikt, ka jūs esat butaforija. Viss, ko jūs darāt, ir totāla imitācija.

Kāpēc Liene jāliek psihenē? Jūs ir jāliek psihenē.

Es pateikšu, kāpēc tā ir. Liene dzīvo tādā ģimenē, kur nekad nav dzīvojusi savu dzīvi, bet vienmēr darījusi to, ko grib citi. Tajā ģimenē cilvēki viens otru neapskauj, tajā ģimenē cilvēki nesaka viens otram, ka mīl viens otru. Tajā ģimenē ir tikai viena lieta svarīga – kā tas izskatās no malas un lai viss ir smuki un kārtīgi. Muti ciet, tu te daudz nerunā un neizpaudies.”

Lienei ģimene esot solījusi atkal novērsties no viņas, ja netikšot ievērotas prasības turēties tālāk no Kiviča un ārstēties no atkarībām. Kad dāmai izdevies tikt pie telefona un sazvanīties ar dzīvesbiedru, viņa esot tikusi izglābta.

“Beigās neko, savācu Lieni, atvedu mājās, noskūpstīju mašīnā, uztaisījām selfiju. [..] Ļoti nežēlīgi no radu puses. Ārkārtīgi ciniski. Ļauni, es pat teiktu.

Diemžēl šiem cilvēkiem nav nekādu citu ieroču. Aprunāties opcija nav. Tikai šantažēt, kliegt, nosodīt, atņemt, melot, manipulēt. Tās ir jūsu vērtības, es jūs apsveicu.

Un Liene man saka, ka es esmu viņas ģimene. Tāpēc, ka ģimene nav tavi asinsradinieki. Tu vienkārši nejaušības pēc esi piedzimis ar kaut kādiem cilvēkiem vienā ciltskokā. Nu un tad? Tava ģimene ir tā, kas tevi saprot, kas tevī iedziļinās, kas mīl, tā ir tava ģimene. Es, protams, nožēloju to, kas sanāca viss tajā “Bowlero” tik debili. [..] Mēs izrunājām, un tas tā ir. Bet kā savu ģimenes locekli ar viltu iepihņīt psihenē... jūs, Skulmes, nekad dzīvē netiksiet ar to galā. Jūs nenomazgāsiet to,” tā dziedātājs.

“Radi, draugi, paziņas, varbūt mīliet mani arī tad, kad es esmu laimīga, nevis tad, kad esmu viena pati un nelaimīga. Andris ir mana dzīve un būs. Ar to ir jāsamierinās, Ja tas nepatīk, es saprotu, ka tad es vairs jūs neinteresēju. Neko darīt. Jā. [..] Tādas injekcijas, zāles pret Andri Kiviču nav,” pavēstīja Liene.

Pāris paziņoja arī to, ka 26. oktobrī nāks klajā viņu kopīgais albums “Incidents”, kā arī aicināja klientus viņus saukt uz privātajiem pasākumiem, jo abu grafiks esot patukšs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu