Aktieris Andris Bērziņš: "Pēc bijušās laulības šķiršanas esmu pliks kā baznīcas žurka un ar veselības problēmām" (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Aktieris Andris Bērziņš ar mākslinieci Inesi Gūtmani ir precējušies jau četrus gadus. Intervijā žurnālam “Vakara Ziņas” slavenība atklāja, ka beidzot atkal ir laimīgs un dzīvo mīlestībā, kas šoreiz turēsies gan bagātībā, gan nabadzībā, gan veselībā, gan slimībā.

“Pēc bijušās laulības šķiršanas esmu pliks kā baznīcas žurka un ar veselības problēmām. Tāpēc nešaubīgi varu teikt, ka Inesīte mani mīl un mīlētu gan pliku, gan slimu un nabagu. Tādēļ vīriešiem iesaku pirms precēšanās līgavām paziņot, ka ir bankrots un veselība arī klibo. Tad var pavērot, kas notiks, jo es redzu apkārt, ka daudzas laulības turas uz materiālisma pamata. Jūs teiksiet, kāpēc tās izjūk!? Tāpēc, ka nauda beidzas. [..] Es varu teikt, ka man ir ļoti paveicies, jo tagad man tas viss ir,” viņš paziņoja.

Aktiera iepriekšējā laulība bija ar rakstnieci Lenviju Sīli.  

Kā jau ziņots, gada sākumā Maestro Raimonds Pauls un dziedošais aktieris Andris Bērziņš izdeva jaunu dziesmu albumu "Es šonakt sēdēšu uz jumta".

Jaunajā albumā iekļautas 12 dziesmas ar Leona Brieža un Guntara Rača vārdiem. Ierakstā piedalījušās arī otrās sezonas Latvijas "X Faktorā" atzinību guvušais meiteņu vokālais ansamblis "Radio trio". Ierakstā piedalījies arī pats komponists, ieskaņojot visas klavieru partijas. 

Raimonds Pauls: "Man šķiet, ka pēdējā laikā dziedošie aktieri ir mazliet pieklusuši, un es atcerējos par Andri, kurš vienmēr ir bijis viens no spēcīgākajiem dziedošajiem aktieriem. Esam sagatavojuši jaunu albumu un koncertprogrammu, kur tieši dzejai ir liela nozīme. Savukārt ierakstā, ļoti būtisku lomu spēlē “Radio trio” meiteņu pienesums. Domāju, ka tas ir labs līmenis, ko viņas demonstrē. Iespējams, nākotnē es varētu uzticēt viņām arī kādu solo numuru."

Andris Bērziņš: "Tās ir dziesmas par mūžīgām vērtībām. Par mīlestību, par dzīves izjūtām. Koncertos papildināsim to ar dzejas lasījumiem. Tur būs Šekspīrs, Rainis, Ziedonis, Peters un citi dižgari."

Bungas iespēlējis Māris Briežkalns, basa partijas Andris Grunte un ģitāru Jānis Bērziņš. Ierakstīts Latvijas Radio studijā. Ierakstīja un miksēja Pāvels Mališkins. Albumu izdod kompānija "MicRec".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu