Ekstrēms pārbaudījums “Ērkšķos” - dāmas staigā pa stikliem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Televīzijas sievietēm STV Pirmā! sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieču ceļš trešdienas, 23. oktobra, epizodē vedīs uz Siguldu – dažas meitenes vēl skums par kolēģes došanos mājup, bet citas radīs prieku jautrībā, piemēram, apbrīnojot jauno mājdzīvnieku - zelta zivtiņu Elviju, kas nu dzīvo... viena kempera logā. Līdz ar savstarpējo rīvēšanos un konfliktiem, dāmas šovakar ļausies arī īpaši emocionālām nodarbībām – gan ar meditācijas un pārdomu palīdzību centīsies atbrīvot pagātnes sajūtas, gan ar kailām rokām sitīs dēļus, izveiks mauru spēka deju, kā arī basām kājām staigās pa saplēstiem stikliem!

Lai arī ieraugot asos priekšmetus, dāmas neslēps mulsumu un pat izbīli, tomēr izaicinošo pārbaudījumu pievarēs visas. Turklāt “lielā Laila” šajā uzdevumā metīsies arī īstu entuziasmu – pati pirmā!

“Es laikam gāju ar domu, ka tas ir tas pirmais solis. Un pats pirmais laikam vienmēr ir tas grūtākais, kas ir jāizdara. Galvenais ir iesākt un tad jau pārējais būs kaut cik vieglāk,” par pārbaudījuma patieso būtību aizdomāsies Laila.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu