Kivičs atklāj, kurš vainojams pie viņa un Skulmes koncerta atcelšanas (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dienu pirms 24. oktobrī paredzētā mūziķa Andra Kiviča un viņa sirdsdāmas Lienes Skulmes koncerta VEF Kultūras pilī tapa zināms, ka pasākums tiek atcelts. Kamēr koncerta organizators paskaidroja, ka tas ir "bizness", savu versiju portālam sniedzis arī pats mūziķis. 

Kā portālam Apollo paskaidro Kivičs, koncerts atcēlies, jo ir "nobrukušas" vizuālās projekcijas, kas bijušas svarīga pasākuma sastāvdaļa. Par to mākslinieki uzzinājuši vien 22. oktobrī, kad bija jānotiek mēģinājumam.

"Mums bija paredzēts vizuālais noformējums tam visam - videoprojekcijas, retrospekcija par to, kas ar mums ir noticis šā gada laikā. Bet tas zēns, kam bija uzticēts videoprojekcijas taisīt, ir visu salaidis dēlī, un to nevar izlabot ātrāk kā nedēļas laikā. Mēs vēl domājām - koncertu atcelt vai pārcelt, bet, tā kā nebija skaidrs, uz kuru datumu tad pārcelt, mēs to atcēlām pavisam. Nauda par nopirktajām biļetēm jau faniem tiek atgriezta. Tagad mums jāmeklē jauns čalis, ar ko strādāt!" paskaidroja Kivičs. 

Kivičs neslēpa pārdzīvojumu par notikušo, sakot, ka nekas vairs nav glābjams. "Puisi man ieteica kā džeku, kurš ātri strādā, un es viņam pilnībā uzticējos. Vienkārši biju pastāstījis, kas un kā jādara. Bet viņš to darbu izdarīja nenormāli pavirši."

Kivičs sarunas noslēgumā mierina fanus, sakot, ka abi nav pavisam atmetuši domu par kopīgu uzstāšanos. "Koncerts notiks, viņš tikai tiks pārcelts, kad būsim tikuši galā. Mēs tagad izbraukāsim Latviju pa klubiņiem, jo pilsētās interese ir, bet tādu, ko varētu saukt par zināmu šovu, mēs plānojam uz kaut kādu februāri. Jo mums tagad decembrī-janvārī diezgan daudz kur jābūt, bet varbūt uz Valentīndienu." Tiesa, diez vai pasākums notiks VEF kultūras pilī, kā bija paredzēts iepriekš. 

Atgādinām, ka pāris abu koncertu sāka reklamēt jau vasaras sākumā, abiem regulāri pieminot, ka "tas būs ļoti interesants un neparasts", jo koncerta laikā skatītāji varēs ar mūziķiem arī komunicēt. Pasākuma vienas biļetes cena bija 15 eiro. 

Foto: kadri no Andra Kiviča realitātes šova 

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu