Auklītes vietā – svešs vīrietis! Magone izstāsta, cik jokaini iepazinusies ar savu lietuviešu vīru (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” dalībniece, dzejniece Magone Šutoviene ļāvās sirsnīgai kopā būšanai ar vīru un atzīmēja otro kāzu gadadienu jeb kokvilnas kāzas. Abi devās romantiskās vakariņās uz kādu no Liepājas restorāniem – tiesa, prieku par iespēju baudīt divvientulību mazināja abu atvase Fēnikss, kurš bija niķīgā omā un prasīja papildu uzmanību no vecāku puses.

Baudot vakaru, skatoties kāzu albumu un gremdējoties tīkamās atmiņās, Magone atklāja arī abu iepazīšanās stāstu, kas izrādās visai amizants.

Abus Londonā iepazīstinājusi Magones toreizēja bērnu auklīte, kura viņai sagādājusi neaizmirstamu pārsteigumu – reiz, pārnākot no darba, Magone mājās atradusi nevis auklīti, bet gan svešu vīrieti – Žani.

“Es prasu – kur ir aukle? Kas jūs esat un ko jūs te darāt?” - pārsteiguma pilnos mirkļus atminas Magone, kurai iepriekš nav bijis ne jausmas, ka gaidāms šāds viesis. Lai arī Magone, protams, nav bijusi priecīga par auklītes izspēlēto viltību un faktu, ka bērnus pieskata svešs vīrietis, tomēr abu starpā radušās simpātijas un jau pēc pāris tikšanās reizēm Žanis Magoni bildinājis.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu