"Ērkšķus" ar asarām acīs pamet Līga – trīs bērnu māte ar toksisku attiecību pieredzi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sociālais raidījums “Caur ērkšķiem uz...” skatītājiem sarūpēja īpaši sirsnīgus mirkļus – dalībnieces vairākos pārbaudījumos praktiski un arī emocionāli centās tikt galā ar saviem pagātnes rēgiem. Visas “Ērkšķu” dāmas pārdzīvojušas smagus pāridarījumus, tāpēc šādos brīžos bez asarām neiztika neviena. Saspringts izrādījās arī sērijas noslēgums, kad, saskaņā ar raidījuma noteikumiem, mājup bija jādodas tai dāmai, kura no projekta jau guvusi visu, ko tas viņai spēj sniegt.

Ekspertu vērtējumā šajā nedēļā sevi no vislabākās puses parādījušas un aktīvi līdzdarbojušās projekta nodarbībās bija tetovētā Olga, “lielā” Laila un arī Marija, kuras pagājušajā nedēļā ar dūru spēku skaidroja savas attiecības. Savukārt meiteņu iekšējā balsojumā visas nosauca Mārītes vārdu, uzsverot - viņa pati vairākkārt atzinusi, ka vēlas doties mājup un patiesībā neko savā dzīvē nemaz negribot mainīt.

Saskaitot iegūtos punktus, pēdējās vietās ierindojās Kristīne, Lāsma, Līga un Mārīte, bet mājup šoreiz devās trīs bērnu mamma, kura dzīvē regulāri izvēlējusies nepareizus partnerus, – Līga.

Viņas vīrieši mīlējuši iedzert un nereti kļuvuši vardarbīgi, tā nodarot pāri gan Līgai, gan viņas meitām. Uz “Ērkšķiem” sieviete bija nākusi, jo vēlas atbrīvoties no bijušo partneru ietekmes, dibināt ģimeni un sakārtot dzīvi sev un meitām.

“Nešaubies par savām spējām būt labai mammai. Būt vienai ir OK. Tas ir normāli. Tev nevajadzētu katru reizi, kad tu ieraugi kādā vīrietī kādu labu īpašību, domāt, ka tas būs tas īstais, un uzreiz vilkt savā ģimenē. Sargā savu ģimeni!” - zīmīgus ceļavārdus Līgai sacīja raidījuma vadītāja Liene Stepena.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu