"Laika suns" jaudīgi noslēdz "I Love You Records" desmit gadu jubilejas svinības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laika suns"
"Laika suns" Foto: Lauris Vīksne

Pagājušajā piektdienā K.K. fon Stricka villā ar grupas "Laika suns" un lietuviešu dziesminieka "Kabloonak" uzstāšanos noslēdzās mūzikas ierakstu izdevniecības "I Love You Records" desmit gadu jubilejas koncertu sērija. Aplūko foto no koncerta! 

Kopumā četros koncertos "I Love You Records" piedāvāja gan apgāda pārstāvētos māksliniekus – grupas "Židrūns" un "Laika suns", mūziķi Alisi Josti un baltkrievu duetu "Super Besse", gan arī īpaši izvēlētus viesus – meiteņu trio "shishi" no Lietuvas, grupu "Nesen", Krievijas ansambli "Human Tetris" un lietuviešu dziesminieku "Kabloonak". Koncertu programma tika veidota pēc izdevniecības darbības galvenajām nostādnēm – atbalstīt interesantu mūziku dažādos žanros, kā arī meklēt un atrast vēl neatklātus talantus Latvijā un ārpus tās.

Aplūko foto!

Mūzikas apgāds I Love You Records sāka darbību 2009. gada rudenī ar grupas "Zvani" koncertieraksta izdošanu. Kopš tā laika izdevniecība sadarbībā ar Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas mūziķiem laidusi klajā 26 mūzikas albumus. Kopš 2016. gada I Love You Records ir Eiropas neatkarīgo mūzikas kompāniju asociācijas IMPALA biedrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu