Linda Mūrniece atklāj kritēriju, kā izvēlēties pareizo vīrieti (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece, kura regulāri vietnē "Facebook" dalās ar domu graudiem par attiecībām, nu atklājusi kādu svarīgu kritēriju, pēc kura izvēlēties vīrieti attiecībām. 

“Ja kopā ar tavu vīrieti tavas problēmas paliek tavas, tu esi izvēlējusies nepareizo vīrieti. Ja kopā ar tavu vīrieti, tavu problēmu saraksts papildinās ar viņa problēmām, esi izvēlējusies nepareizo vīrieti. Kopā ar tavu vīrieti tev būs vieglāk dzīvot, elpot un priecāties” (kāds citāts no kaut kurienes). Meitenes, paskatieties uz saviem vīriešiem un novērtējiet, ka jums blakus visforšākais. Tās, kam jāizdara izvēles, - izdariet pareizās," savas sekotājas iedrošina Mūrniece.

Vairāki desmiti sieviešu atzinīgi novērtējuši Lindas vārdus. 

Skeptiskākās dāmas Linda iedvesmoja ar vēl kādu padomu: "Vajag ticēt, ka kaut kur ir pavisam labs brīvs vīrietis tieši jums. Tad arī atnāks!"

Iepriekš medijos izskanēja ziņa, ka Mūrniece ir sākusi attiecības ar bijušo basketbolistu Kristapu Valteru, tomēr pats Valters intervijā žurnālam "Ieva" sacīja, ka pārtraucis draudzību ar Lindu, "lai nerastos nekādi pārpratumi viņa un Lāsmas Jukones attiecībās".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu