Kašers, izmantojot savu influencera statusu, teju par brīvu uzdzīvo greznos apartamentos Milānā (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar pavisam radošu ideju apartamentu īrē 360TV un Youtube kanāla "Brīvdienas TV" veidotajā šovā “Četri uz koferiem” padalījies ekstravagantais multimākslinieks Kašers. Viņam izdevies kādā populārā dzīvokļu īres vietnē noorganizēt palikšanu greznos apartamentos Milānas centrā gluži par “sviestmaizi”. Ja citkārt dzīvoklis maksātu teju 600 eiro par nakti, viņš šķīries no četras reizes mazākas summas.

Kašers noskatījis vairākus lepnus mājokļus, sazinājies ar to īpašniekiem un, apmaiņā pret īres cenas samazināšanu, piedāvājis šova ietvaros “pareklamēt” viņu īpašumu.

“Es uzrakstīju visiem krutajiem dzīvokļiem. Visi pateica nē, izņemot vienu sievieti, kura bija ieinteresēta,” savu pieeju atklāj Kašers.

Lieki teikt, ka pārējie ceļabiedri – Indra Salceviča, Samanta Tīna un Niklāvs par lepno mājvietu bija burtiski sajūsmā. Vienīgi Indra neslēpa “baltu skaudību”, atceroties savu šova laikā piedzīvoto neveiksmi – viņas noīrētie apartamenti izrādījās krietni bēdīgākā stāvoklī kā bildē norādīts. Turklāt gultasvietu skaits bija mazāks nekā ceļotāji, tāpēc Indrai gultu nācās dalīt ar Samantu.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu