Saderinājies asprātīgais aktieris Ādams Devains

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

​Oktobra noslēgumā par saderināšanos paziņoja amerikāņu aktieru pāris Ādams Devains (35) un Hloja Bridžesa (27).

“Viņa teica jā! Nu, īstenībā viņa teica “Ak, Ādam” un tad mēs skūpstījāmies, bet man liekas, ka tas nozīmē jā! Es mīlu Hloju vairāk par visu un esmu ļoti priecīgs pavadīt savu atlikušo dzīvi ar viņu. Tu esi mans labākais draugs, un esmu sajūsmā, ka gribi palikt veca un krunkaina kopā ar mani! Tu droši vien būsi mazāk krunkaina par mani. Es izskatīšos pēc sanbernāra,” sociālajā tīklā “Instagram” izteicās Devains.

Amerikāņu tabloīdi ziņo, ka pāris sāka tikties 2015. gadā pēc iepazīšanās kinolentes “The Final Girls” filmēšanas laukumā.

Devains pašlaik Latvijā uz lielajiem kino ekrāniem redzams filmā “Nerātnā Džeksi”: Fila dzīvē nav nekā svarīgāka par telefonu. Viņam nav draugu, darbā viņa galvenais uzdevums ir meklēt smieklīgākos kaķu video, un, protams, viņam nav pat nojausmas par pretējo dzimumu. Viss viņa dzīvē izmainās brīdī, kad viņš ir spiests iegādāties jaunu telefonu, kuram ir kāda fīča – Džeksi – mākslīgais intelekts jeb virtuālais asistents. Ar viņas palīdzību Fils beidzot sāk dzīvot pa īstam. Tomēr drīz vien dzīve sāk līdzināties murgam, jo Džeksi mēģina puisi paturēt tikai sev un kontrolēt viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu