Dzīve pēc X Faktora ⟩ Adriana Miglāne: "Labāk, ka ir slodze, nevis sēdi mājās!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/adrianamiglane1

Dziedātāju Adrianu Miglāni mēs iepazinām šova "X Faktors" pirmajā sezonā. Tagad, kad rit jau trešā, intervijā TVNET jauniete pastāstīja, kā mainījusies viņas dzīve.

Tavs jaunākais veikums ir duets ar Rihardu Leperu – kā izveidojās šī sadarbība? Vai arī dzīvē viņš ir tikpat šarmants, kā liekas no malas?

Šī sadarbība izveidojās patiesībā ļoti spontāni. Vienu dienu saņēmu zvanu no Riharda ar teikumu “Sveika, Adriana, vai vēlies uztaisīt duetu?” Protams, piekritu, un tā mēs sākām strādāt! Kopā pagāja vesels gads dziesmai, jo mūsu aizņemto grafiku dēļ bija grūti satikties un savienot abiem filmēšanas! Man ļoti patika un patīk strādāt ar Rihardu, jo viņš ir ļoti talantīgs un profesionāls savā jomā, arī dziedāšanā! 

Jā, arī dzīve viņš ir tikpat šarmants. Kad satiku viņu uzreiz padomāju: “Ļoti liela harisma piemīt tev, Rihard!”

Tu lēnām izdod dziesmu pēc  dziesmas; man ir jāpajautā – kad tavi fani var gaidīt mazāku vai lielāku albumu?

Man bija gadu ilga pauze, un tad izdevu dziesmu “Tuvu klāt”. Šobrīd gan vairs nebūs tik ilgas pauzes un plānoju dziesmu pēc dziesmas, arī šobrīd strādāju pie jauna singla, un iespējams, ka varbūt var drīzumā gaidīt arī albumu! 

Tu šovasar satiki savu elku Lauri Reiniku, un pat uzstājāties kopā Lietuvā. Viņš nenoliedzami ir ļoti veiksmīgs pašmāju šovbiznesā, bet kāpēc tu viņu tik ļoti apbrīno?

Jā, sanāca satikties ar Lauri, kas bija, baigi labi! Es biju maza meitenīte, kad biju tik ļoti liela viņa fane, es tikai sapņoju par satikšanos, kur nu vēl uzstāšanos kopā, bet, redz, kā sapņi piepildās! Man ir prieks, jo no viņa var daudz mācīties! Pagaidām par sadarbību vēl neesam domājuši.

Tu šovasar pabeidzi arī tālmācības vidusskolu! Apsveicu! Iesi tālāk uz augstskolu vai turpināsi savu karjeru mūzikā?

Paldies, es tagad ņemu gadu pauzi no tā visa, lai varētu uz pilnu slodzi mesties iekšā mūzikā, veltīt laiku sev un strādāt ļoti daudz ar sevi. Es vēlos augt un pilnveidoties, darīt lietas, kas ļoti patīk, - radīt mūziku, jo tā ir lieta, ko es tiešām vēlos darīt visu savu dzīvi! 

Spriežot pēc “Instagram”, tevi ir novērtējuši ne tikai pašmāju klausītāji, bet arī reklāmdevēji un dažādi uzņēmumi. Ja tu reklamē "Fantu", tas nozīmē, ka tev tā arī garšo?

Jā, savas "Instagram" sadarbības es ļoti rūpīgi izvērtēju - kāds būs pluss gan man, gan maniem sekotājiem! Nekad neatļaujos reklamēt to, kas nepatīk! "Fanta" man tiešām garšo, un līdz šim ir bijusi ļoti veiksmīga, nu jau divus gadus ilga sadarbība! 

Tu vairākkārt “Instagram” arī esi runājusi par to, ka varbūt tava dzīve no ārpuses izskatās lieliska, bet īstenībā tev, tāpat kā visiem, ir problēmas – kas tev palīdz saņemties un ar tām tikt galā? 

Tad, kad liekas, ka ir grūti, man ļoti palīdz darbs, braukšana uz tikšanām, pasākumiem, laika aizpildīšana un vienkārši kārtīga sevis nodarbināšana. Mūzika glābj visu - ja man ir ļoti skumji, es ļoti atrodos mūzikā! 

Izskatās, ka tava dzīve pēc “X Faktora” pirmās sezonas ir gājusi tikai uz augšu, bet vai tu tiec galā ar lielo slodzi?

Slodze tik tiešām ir liela, dažkārt sanāk neapciemot un satikt savus tuvos tik bieži, cik gribētos, bet es ļoti mēģinu visu apvienot, salikt pa plauktiņiem, jo tas arī ir jāmāk! Bet es vienmēr domāju, ka labāk, ka ir slodze, nevis sēdi mājās! 

Tā kā tagad rit šova "X Faktors" trešā sezona, ko tu ieteiktu jaunajiem censoņiem?

Jaunajiem dalībniekiem iesaku būt vienkārši pašiem un būt gataviem cīnīties. Lai izdodas! 




Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Elza Jēkabsone. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu