Jāņa Timmas sieva par vīra sānsoli: "Ir dienas, kad nezinu, kā dzīvot tālāk" (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šoruden tapa zināms, ka izjukusi latviešu basketbolista, Maskavas apgabala "Himki" spēlētāja Jāņa Timmas un viņa dēla mātes Sanas Timmas laulība. Kamēr Jānis jau pusgadu bauda romantiku ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu, tikmēr Sana Timma vientē "Instagram" ļāvusies sirdi plosošām atklāsmēm par pēdējā laikā notikušo. 

"Pirms diviem gadiem šajā dienā es uzzināju, ka esmu sava jaukā puisīša gaidībās. Viņš bija plānots un gaidīts ar lielu mīlestību," ierakstu sāk Sana.

Viņa turpina: "Mēs nekad nevaram būt gatavi tam, ko dzīve mums nesīs. Kad mūs nogrūdīs zemē un sniegs mums mācību. Šis ir bijis viens no grūtākajiem gadiem manā mūžā un tikt cauri šim grūtajam posmam nebūtu iespējams, ja nebūtu mana mazā eņģelīša.

Ir smagas dienas, ir dienas, kad nezini, kā dzīvot tālāk,

bet kad no rīta pamosties un ieraugi savu bērnu smaidot, tu zini, ka esi svarīgākais cilvēks viņa dzīvē, tas izmaina visu. Esmu svētīta, ka tu man esi, manu puisēn, Kristian! Ir iemesls, kāpēc tu ienāci manā dzīvē, tu esi mans eņģelis un lielākais motivators."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 years ago, on this day, I found out I’m pregnant with my sweet baby boy. He was planned and waited with a big love ? We never are ready, where life will bring us, when life will push us down and give us lessons. This was one of the hardest year in my life and going true all this hard period wouldn’t be impossible without my little angel. There can be hard days, days when you just don’t know, how you will live farther, but when you wake up and see your kids smile and that you know, that you are the most important human being in his life, that changes everything. I’m blessed for having you ,my sweet boy ,Kristians. There is a big reason why you came into my life , you are my angel and my biggest motivator ??

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Pāris savas attiecības apstiprināja vien oktobra sākumā. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu