Deju mūzikas zīmola "Amber Muse" 15. gadu svinībās dīdžejs Miltons Džeksons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Miltons Džeksons
Miltons Džeksons Foto: publicitātes

Sestdien, 16 .novembrī, mūzikas zīmols "Amber Muse" svinēs savu 15. gadu pastāvēšanu. Par ballītes galveno viesi kļūs britu "deep-house" mākslinieks Miltons Džeksons (Milton Jackson), kura ierakstus izdod izdevniecība "Freerange Records". Pasākums notiks klubā “Autentika” (Bruņinieku ielā 2), ar viesi kopā uzstāsies arī "Taran & Lomov", "ZaZzy" un Max Mancho.

Miltona Džeksona debijas ierakstu 2001. gadā izdevniecības "Tronicsole" apgādā pamanīja leģendārais Rodžers Sančess, kurš iekļāva to savā miksā žurnālam “Mixmag”. Vēl pēc trīs mazajiem albumiem Miltons ierakstīja savu pirmo pilnmetrāžas plati “The Bionic Boy”, kas kļuva par Lorāna Garnjē, Toma Midltona, Ešlija Bidla un Romanthony favorīti.

2006. gadā producents sāka strādāt Freerange Records paspārnē, kas ir vadošais deep-house leibls Lielbritānijā. Tur kopā ar Shur-i-kan viņš ierakstīja divus hitus “I Want It” un “Special Powers”. 2009. gadā Miltons Džeksons saņēma apbalvojumu kā labākais gada deep-house dīdžejs.

18 gadus pēc debijas Miltons Džeksons turpina izdot kvalitatīvu mūziku - šomēnes iznāks viņa jaunā plate izdevniecībā "Housewax", bet studijā notiek jaunu skaņdarbu ierakstīšana kopā ar Shur-i-kan, ar kuru kopā viņi vada izdevniecību "Dark Energy". 

Ballītes sākums plkst. 23:00. Biļetes iepriekšpārdošanā www.residentadvisor.net.

Audio: Milton Jackson "Ghosts In My Machines".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu