Sana Timma dzimšanas dienā atklāj, kā patiesībā jūtas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana pēc vīra sānsoļa ar Krievijā iemīļoto dziedātāju Annu Sedokovu vairākkārt publiskojusi emocionālus ierakstus, kuros atklāj savas sajūtas par notikušo. Tomēr laiks dziedē visas brūces un savā dzimšanas dienā Sana dalījusies ar jaunu ierakstu, kurā parāda, kā patiesībā jūtas. 

Sana vietnē "Instagram" publiskojusi kadrus no savas 29. dzimšanas dienas, pie kuriem atklāj: "Jūtos velnišķīgi lieliski!" 

Izskatīgā tumšmate saņēmusi virkni komplimentu par viņas izskatu, kā arī laba vēlējumus dzimšanas dienā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 baby ??and feeling F* fabulous ?

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?#29

A post shared by Sana Timma (@sana_timma) on

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Jānis un Anna savas attiecības apstiprināja oktobra sākumā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu