No LNT skatītājiem atvadās arī pieredzējusī diktore Daina Lipiniece (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no LNT video

Pēc 16 gadiem "LNT ētarā" 30. novembrī, no skatītājiem atvadījās arī ziņu diktore Daina Lipiniece. "Pieteikt nākamās dienas ziņas man vairs iespējas nebūs," pēc vairāk kā desmit gadiem ziņu ēterā, saka Daina Lipiniece. 

"Katras beigas ir kaut kā sākums, un pie tā arī paliekam," noteica televīzijas diktore. "Paldies jums, mīļie skatītāji, ka esat bijuši šeit kopā ar mums. Uz satikšanos citās vietās un laikos."

Video.

Šo svētdien, plkst. 20.00 LNT ēterā būs skatāms īpašs raidījums, kuru veidojuši LNT žurnālisti, lai atskatītos uz kopā paveikto 23 gadu garumā. 

Jau vēstīts, ka "All Media Baltics" sākta darbinieku atlaišana.

LNT rīta informatīvā raidījuma "900 sekundes" producente Dana France apstiprināja, ka ar piektdienu darba attiecības ar uzņēmu ir pārtrauktas. "Darbs uzteikts bez pamatojuma un bez paskaidrojumiem," uzsvēra France, piebilstot, ka ir izmaksāta atlaišanas kompensācija. France pauda, ka, viņasprāt, uzņēmuma vadībai gan būtu jāsniedz paskaidrojumi par darba attiecību pārtraukšanas iemesliem.

Moderatora pienākumus beigs pildīt arī Ivo Goldmanis. Viņš sacīja, ka moderatora darbs medijā viņam nav bijis vienīgais, un TV ekrānos viņš parādījās ļoti reti. Līdztekus minētajam amatam viņš LNT veidojis ārzemju ziņas.

No nākamā gada arī ilggadējais TV3 žurnālists Jānis Eglītis pārtrauks darbu kanālā, Eglītis pavēstījis savā "Twitter" kontā. 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu