Video ⟩ Magone drudžainajā pārvākšanās procesā sastrīdas ar vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā gaidāmi visai drudžaini notikumi - Magone ar ģimeni gatavojas pārvākties. 

Kopš atgriešanās no ārzemēm ģimene uzkrājusi ļoti daudz mantu, tāpēc arī kravāšanās būs krietni sarežģītāka, nekā Magone cerējusi. Visas iedzīves sapakošanai būs nepieciešamas trīs līdz malām piekrāmētas kravas mašīnas, jo līdzi tiek ņemts it viss – no mēbelēm līdz pat dārza veltēm.

Turklāt, baidoties no mātes dusmām, Magone steigs ieviest kārtību viņas mājā, lai pēc ģimenes tajā nepaliktu īsta postaža. “Ja mēs tā visu atstāsim, viņi atbrauks, pārbaudīs un mentus izsauks. Es negribu vēl sodus maksāt, tā jau naudu vajag,” norūpējusies klāstīs Magone. Tāpat ģimene steigs fotografēt un filmēt to, kādā stāvoklī atstājuši māju, – lai ir liecība, ja gadījumā māte vēlāk ko pārmetīs.

Šādā brīdī neiztikt arī bez sadzīviskiem ķīviņiem, kas uzvirmos Magones un Žaņa starpā – vīrs sievai pārmetīs, ka viņa mantas kravā pēdējā brīdī, bet Magone mīļotajam ieknābs par to, ka skapis vēl nav izjaukts un viņai gaidību laikā jāiznes viss pārvākšanās smagums uz saviem pleciem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu