Noskaidrotas "Caur ērkšķiem uz..." finālistes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdienas, 4. novembra, vakarā tika noskaidrotas šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas finālistes. 

Šoreiz eksperti īpaši izcēla Lielās Lailas personību un atvērtību visam jaunajam, novērtējot gan viņas uzdrīkstēšanos stāties pretim savām bailēm, gan to, ka viņa ir patiesi gatava domāt, analizēt savu dzīves gājumu un ieviest tajā pozitīvas pārmaiņas. Turpretim iekšējā balsojumā tika nosaukts Olgas vārds, sakot, ka viņa ir kļuvusi par sevi pārliecinātāka un gatava patstāvīgai dzīvei.

“Cik es esmu dzirdējusi, viņa visu māk un visu ir darījusi. Viņu ārā jau gaida perspektīvas – viņai tik jāaizsūta bildes un viņa jau ir modele!” ne bez ironijas sacīja Lielā Laila.

Tomēr, saskaitot ekspertu un dāmu vērtējumu, projektu šonedēļ pameta Andželika, kura ar savu vienkāršību un mērķtiecību iemantojusi daudzu “Caur ērkšķiem uz...” fanu atbalstu un mīlestību. Jaunā sieviete pēc smagas traumas nesen atguvusi spēju staigāt, bet uz projektu bija nākusi, lai cīnītos ar alkohola atkarību un būtu mīloša mamma savam dēliņam.

Uzzinot balsojuma rezultātus, Andželika neslēpa savu gandarījumu, ka tik ilgi noturējusies projektā, jo sākotnēji domājusi, ka pavisam drīz visam atmetīšot ar roku. Tāpat Andželika strikti norādīja, ka ir sapratusi alkohola postošo dabu un darīs visu, lai būtu laimīga kopā ar savu mīļoto meiteni un dēlu.

Kura no trim finālistēm kļūs par šīs sezonas “Caur ērkšķiem uz...” uzvarētāju? Harismātiskā un emocionāli trauslā Laila no Valmieras? “Mazā” Laila, kura projekta laikā pārējām atklājusi kādu baisu pagātnes notikumu un šķietami slēpj savu personību zem jautrības maskas? Vai varbūt košā un dumpinieciskā Olga, kura sapņo par alternatīvās modeles karjeru? 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu