Atklāta jauna informācija par repera "Juice Wrld" nāves apstākļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Svētdien, 8. decembra naktī, Čikāgas policija lidostā sagaidīja repera Juice Wrld jeb Džarada Entonija Higinsa (Jarad Anthony Higgins) privāto lidmašīnu, jo kārtības sargi bija saņēmuši informāciju, ka tajā varētu atrasties narkotikas, ziņo CNN.

Lidmašīnas pārmeklēšanas laikā 21 gadu vecajam reperim palika slikti un viņam tika iešļircināts naloksons (“Narcan”), kas tiek izmantots, lai neitralizētu opioīdu pārdozēšanas iedarbību, informēja policija.

Pēc notikušā Higinss tika nogādāts slimnīcā, taču viņa dzīvību neizdevās glābt – jaunais vīrietis devās aizsaulē īsi pēc trijiem naktī. Lai gan ir veikta autopsija, tās rezultāti ir neskaidri.

Čikāgas policija ziņo, ka lidmašīnā tika atrasts 41 maisiņš ar marihuānu, sešas pudeles šķidrā kodeīna, kā arī vairāki ieroči.

Policija pēc lidmašīnas pārmeklēšanas aizturēja divus vīriešus, kas tika identificēti kā repera miesassargi, par nelegālu ieroču un munīcijas glabāšanu.

Kā jau ziņots, Juice Wrld 2018. gadā bija mūzikas straumēšanas platformas “SoundCloud” klausītākais mūziķis un maijā “Billboard Music Awards” tika atzīts par daudzsološāko jauno mākslinieku.

“Juice īsā laikā paspēja izdarīt ļoti daudz,” paziņoja repera ierakstu kompānija “Interscope Records”. “Viņam bija maiga dvēsele, kuras radošumam nebija robežu, viņš bija lielisks cilvēks un mākslinieks, kurš vairāk par visu mīlēja savus fanus.”

Viņu pēc nāves piemin daudzi slaveni mūziķi.

Uz augšu